Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Kyllingebryst - side 2

Frisk mozzarella på toppen stænket med olivenolie
Kylling med tomat, basilikum og mozzarella

Lækre ovnbagte brystfileter af kylling med skiver af tomat, frisk basilikum og dejlig smeltet mozzarella.

Smugkig på ingredienser
  • peber
  • 2 tomater
  • frisk basilikum
  • 200 g mozzarella ost
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 kyllingebryster
  • salt
Lav god mad på en halv time med denne opskrift.
Kyllingebryst

Aftensmenuen, som er både overskuelig at tilberede og som hele familien vil elske: Kyllingebryst på en bund af ris med frisk peber og sprød bacon.

Smugkig på ingredienser
  • 2 kyllingefileter
  • 1 1/2 peberfrugt (valgfri farve)
  • 1 pk bacon
  • 1 ds hakkede tomater
  • krydderier (rosmarin, salt, peber, citrongræs eller lign.)
  • ris
Ris er godt som underlag til kyllingen i abrikossovs.
Kylling i abrikossovs

Giv kyllingefileterne karakter med en meget nem abrikossovs. Den tager ikke mange minutter at blande. God hverdagsret, serveret med ris og evt. frisk salat.

Smugkig på ingredienser
  • Ca. 600 g kyllingefilet
  • 1 løg (i fine tern)
  • 1 1/2 dl ketchup
  • 1 1/2 dl Miracle Whip
  • 1 1/2 dl abrikosmarmelade
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 3 dl hønsebouillon
  • 2 1/2 fed hvidløg
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk karry
Kyllingen kan også serveres med pasta og brød.
Kylling i tomatsovs og flødeost

Lune, lækre kyllingebryster, som er skåret over på langs, stegt og herefter overhældt med en kraftfuld tomatsovs med flødeost.

Smugkig på ingredienser
  • 4 kyllingebryster (uden skind)
  • 50 g margarine
  • 1/2 løg (finthakket)
  • 2 ds flåede tomater (á 400 gram)
  • 1 dl hvidvin
  • 100 g flødeost
  • 50 g soltørrede tomater
  • peber
  • salt
Dejlig mad med kylling og rodfrugter.
Kylling på bund af rodfrugter

En super sprød ret, som vil smage hele familien. Kyllingebryster på rodfrugter, krydret og bagt i ovnen. Serveres med brød og grønne bønner.

Smugkig på ingredienser
  • 4 kyllingebryster
  • 8 kartofler (store)
  • 6 jordskokker (store)
  • 2 persillerødder
  • 2 pastinakker
  • 4 søde kartofler
  • olivenolie - ca. 1/4 dl
  • salt
  • peber
  • frisk rosmarin eller tørret
  • saften af 1/2 citron
  • brød
  • grønne bønner
Kyllingebryst med saftig blåskimmelost og bacon, her serveret med flødekartofler.
Kyllingebryst med bacon og blåskimmelost

Ovnbagt kyllingebryst med kraftig smag fra bacon og blåskimmelost. Server med den nemme broccolisalat og f.eks. kartofler. Så har du hurtigt en helstøbt hovedret.

Smugkig på ingredienser
  • 4 kyllingefileter
  • 100 g spinat
  • 150 g blåskimmelost
  • 150 g bacon i skiver
  • lidt olie
  • 1/2 broccoli
  • 12 cherrytomater
Det fyldte kyllingebryst med bacon omkring.
Kyllingebryst med fyld

Kyllingebryst med fyld er en nem og lækker opskrift, hvor fyldet kan varieres efter smag.

Smugkig på ingredienser
  • 4 kyllingebryster
  • ca. 9 champignoner
  • ca. 1/3 løg
  • ca. 3/4 ingefær (revet)
  • 4 skiver bacon
  • fajitakrydderi
Annonce
Nem og hurtig kyllingeret med ost.
Kyllingebryst med ost

Kyllingebryster kan simpelt gøres rigtig appetitvækkende. Det er blot at tilsætte rød pesto og smøreost. En dejlig hovedret, som hele familien vil være vilde med.

Smugkig på ingredienser
  • 4 kyllingebryster
  • rød pesto
  • pikantost
Hvis man kan lide President Saint Paulin-ost, er denne opskrift værd at prøve.
Kyllingebryst med President Saint Paulin

Aromatisk ovnret. Kyllingebryst er godt matchet med den milde, franske flødedreng President Saint Paulin. Server nemt som lun hverdagsret med brød og salat.

Smugkig på ingredienser
  • 10 g smør
  • 1/2 spsk olivenolie
  • 4 kyllingebryster uden ben
  • salt
  • peber
  • 4 tomater
  • 1/2 spsk oregano
  • 125 g President Saint Paulin
  • brød
  • salat
Lækker mexicansk inspireret kylling.
Salsa kylling

Tilbered kyllingebrysterne på en anderledes, interessant måde. Her både steges de og kommes i ovnen med nachos, salsa, fløde og gylden ost.

Smugkig på ingredienser
  • 1 kg kyllingebryst
  • 2 glas salsa
  • 1/4 l madlavningsfløde
  • 1 ps nachos
  • revet ost
Kylling i marinade med cola og ketchup.
Kylling i cola

Colaen giver kyllingen en let sødlig smag, og marinaden hjælper desuden til at kyllingen holder sig saftig.

Smugkig på ingredienser
  • 4 dl ketchup
  • 2 spsk paprika
  • 4 dl cola
  • salt
  • peber
  • 4 kyllingefileter
  • Evt. lidt persille til pynt
Der er minimalt arbejde forbundet med at lave den lækre aftensmad.
Lækker aftensmad

Rigtig lækker og nem aftensmad med ovnbagt kylling, dejlige grøntsager og en virkelig god dressing.

Smugkig på ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 6 spsk olie
  • 60 g tacokrydderi (eller en anden krydderiblanding du godt kan lide)
  • 4 peberfrugter
  • 4 rødløg
  • 4 kyllingefileter
  • evt. 200 g cherrytomater (hvis du vil have lidt ekstra grønt)
  • evt. forårsløg eller persille til drys
  • 400 g creme fraiche
  • 2 avocadoer (kan godt undlades)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk limesaft
  • salt
  • peber
Den lækreste gryderet med kylling og paprikasovs, der serveres med kartoffelmos til.
Gryderet med kartoffelmos

Rigtig lækker gryderet med kartoffelmos, der er inspireret af bøf stroganoff, men lavet med kylling, så den er hurtigere at bikse sammen.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g champignoner eller andre svampe
  • 2 løg (små)
  • 200 g bacontern
  • 600 g kyllingefilet
  • 1 dl hvedemel
  • evt. 2 spsk olie
  • 2 spsk paprika
  • 2 spsk tomatpuré
  • 4 dl vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • 4 dl fløde
  • salt
  • peber
  • evt. 1 bdt persille
  • 1600 g kartofler
  • 100 g smør
  • 1 dl mælk
Kyllingeretten klar til servering.
Marokkansk kylling

En farverig, lækker marokkansk ret med kyllingebryst, ris, gode grøntsager og smagfulde krydderier. Tilberedes i ovnen og serveres som den er eller med salat som tilbehør.

Smugkig på ingredienser
  • 1200 g kyllingebryst
  • salt
  • peber
  • 4 spsk olie
  • 4 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 peberfrugter
  • 100 g tørrede abrikoser
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk paprika
  • 1 stjerneanis
  • 240 g kikærter (konserves)
  • 4 dl kyllingefond
  • 2 dl hvidvin
  • 200 g basmatiris
  • 1 økologisk citron
  • 1 knsp safran
En kyllingelasagne med mornaysauce, tomatsauce og spinat er super god til travle hverdage.
Nem kyllingelasagne med spinat og mornaysauce

Super lækker og ikke mindst vildt nem kyllingelasagne med spinat og mornaysauce. Lasagnen er toppet med smeltet mozzarellaost, så den smager ekstra godt.

Smugkig på ingredienser
  • 4 kyllingefileter
  • salt
  • peber
  • 1 spsk olie
  • 800 g tomatsauce
  • 175 g spinat
  • 250 g mornaysauce
  • ca. 12 lasagneplader
  • 100 g revet mozzarella
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023