Banankage - side 2

Skøn upside down banankage, der smager dejligt karamelliseret.
Upside down banankage

Virkelig lækker og svampet upside down banankage med hele bananer på toppen. Kagen er faktisk overraskende nem at lave, så det er bare om at komme i gang.

Cupcakes med chokoladefrosting og tørrede bananskiver på toppen
Banancupcakes

Lækre og luftige banancupcakes med chokolade og bananchips. Til børnefødselsdagen eller når der bare skal hygges med familie og venner.

Kagen efter formen er fjernet.
Banoffee Kage

Banoffee kage er en fantastisk kombination af chokolade, banan og karamel. En engelsk kage som du og familien vil elske at sætte tænderne i.

En herlig og ukompliceret roulade med banan og blåbær.
Bananroulade med blåbær

Prøv denne lækre opskrift på en bananroulade med blåbær. Blåbærrene giver en dejlig smag sammen med bananen. Rouladen er supernem at lave og smager skønt.

Den færdige chokoladekage med banan og lækker vaniljecreme på toppen
Chokoladekage med banan og vaniljecreme

Pragtfuld chokoladekage fyldt med søde bananer og masser af chokoladestykker. Perfekt afrundet med den luksuriøse vaniljecreme på toppen.

Lækker vegansk banankage med chokolade på toppen.
Vegansk banankage

Lækker svampet, vegansk banankage med chokoladeglasur. Perfekt til eftermiddagskaffe eller som dessert.

De luftige bananmuffins smager skønt af Nutella og chokolade
Bananmuffins med Nutella

Luftige og lækre bananmuffins med cremet Nutella og knasende chokoladestykker - en helt fantastisk kombination, der med garanti tager kegler.

Her er fadet lige kommet ud af ovnen.
Bananpandekage i ovn

Stor bananpandekage der bliver bagt i ovnen - så det er ekstra nemt. Bagepulver gør den dejligt luftig og vaniljepulver (eller vaniljesukker) fremhæver bananernes sødme.

Lækker banankage med chokolade, der er super nem at lave.
Nem banankage med chokolade

Super lækker banankage med mørk chokolade, der er nem og hurtig at tilberede. De modne bananer gør kagen dejligt sød og svampet, så det er bare med at komme i gang.

Fantastiske sunde bananmuffins med chokoladestykker.
Sunde bananmuffins med chokolade

Dejligt snaskede og klistrede bananmuffins med chokolade, der er sunde, så du kan spise dem med god samvittighed. Kagerne gør sig godt både på kagebordet og som en sundere snack i madpakken.

Banankage med hvid chokolade i både kagen og cremen på toppen.
Banankage med hvid chokolade

Ufattelig lækker banankage, der både har stykker af hvid chokolade i selve kagen og i cremen ovenpå. Den milde og søde creme smager skønt af vanilje og passer super godt sammen med smagen af banan.

Et lækkert stykke svampet banankage.
Sund banankage

En helt igennem sund banankage, der smager utroligt syndigt. Kagen er både svampet og sød, selvom den hverken indeholder sukker, smør eller mel. Prøv den, og bliv overrasket.