Rodfrugter - side 2

En dejlig kartoffelmos.
Kartoffelmos med rodfrugter

Kartoffelmos med rodfrugter er nemt at lave og giver lige det ekstra pift til den traditionelle ret.

Lækre marinerede rodfrugter, som bliver bagt i fad med både kylling og smeltet parmesan
Kylling i fad med rodfrugter og parmesan

Dejlig hverdagsret med kylling, marinerede rodfrugter og parmesanost i fad. Retten passer næsten sig selv i ovnen, og egner sig derfor perfekt som aftensmad i en travl hverdag.

Dejlig mad med kylling og rodfrugter.
Kylling på bund af rodfrugter

En super sprød ret, som vil smage hele familien. Kyllingebryster på rodfrugter, krydret og bagt i ovnen. Serveres med brød og grønne bønner.

Godt alternativ til traditionel kartoffelmos.
Utraditionel kartoffelmos

Her er kartoffelmosen, som får børnene til at spise både gulerødder og persillerod. Servér som tilbehør til hovedretter, specielt god til div. sammenkogte retter.

Lammefjordssuppe

På Lammefjorden dyrkes de bedste og sunde rodfrugter, der giver god næring og smager fantastisk i blandt andet denne suppe.

Kartoffel med pastinak

En god pastinakblanding der gør dine kartofler mere spændende.

Rodfrugt ret

Alle de bedste rodfrugter anvendes i denne ret som kommes i ovnen og serveres med okse eller svinekød.

Rodfrugtemos

Grøntsager koges i mælk og fløde og det hele laves til en jævn mos. Serveres som tilbehør til f.eks. hummer.

Stegte rodfrugter

Kartofler og de øvrige rodfrugter steges til de er møre. Dernæst tilsættes de øvrige ingredienser. Server med et spejlæg til.

Dildpandekage med rodfrugter

Man laver en god dej tilsat dild. Dernæst bager man pandekagerne og laver en stuvning af rodfrugterne, som fordeles på pandekagerne.

Kalveskank m. rodfrugtkager.

En opskrift smækfyldt med lækre ingredienser af rodfrugter og kalveskank.

Koteletter med rodfrugt

Koteletter stegt med mange dejlige rodfrugter.

Rodfrugter - Suppe med rodfrugter

En god fedtfattig suppe med rodfrugter såsom porre og gulerødder. Herudover bruges også røget pølse f.eks. salami. Godt til en kold aften.

Rodfrugter i ovn

Kartofler, gulerod, pastinak og porre anvendes i denne gode ovnret. Skal have ca. 50 minutter i ovnen med ost ovenpå.