Grovboller - Opskrifter på Grovboller

Grovboller er populære til madpakken eller en skovtur på grund af den gode fyldige smag og det sunde indhold. Prøv en af vores mange gode varianter så du kan finde lige præcis din favorit opskrift på grovboller. Lav gerne store portioner og frys ned.

Disse grovboller er både fedtfattige og smager godt.
Grovboller

Grovboller er det sunde og lækre alternativ til madpakken eller som en lækker snack. Så er de ydermere så nemme at lave, at alle kan være med til det.

Var det noget med en speltbolle?
Speltboller

Nemme speltboller med masser af sunde kerner og frø, som både giver noget bid til bollerne og holder dig mæt i længere tid.

De forrygende gode rugboller er også flotte med et lille drys sesam.
Gode rugboller

Enkle og virkelig gode rugboller med et højt indhold af rugmel, som skaber en fantastisk grov krumme og i samspil med solsikkekernerne giver et godt bid.

Nybagte grovboller af den sundere variant.
Koldhævede grovboller

Langtids- og koldhævede grovboller er super både til morgenmad, mellemmåltider og i madpakken. De er nemme at lave og skal blot røres sammen aftenen før.

Dejlige hjemmebagte boller med chiafrø både indeni og på toppen
Boller med chiafrø

Super gode hjemmebagte boller med chiafrø og speltmel, så de er sundere, men stadig har en skøn luftig krumme. De kan virkelig anbefales.

Friske lune boller med græskarkerner
Boller med græskarkerner

Disse dejlige boller med græskarkerner har en sej skorpe, der giver noget bid til de luftige boller. De kan bruges til alt fra morgenmad til frokost eller måske en eftermiddagssnack.

Super gode boller med en hævning, der giver en ekstra saftig krumme.
Langtidshævede grovboller

Dejligt luftige langtidshævede grovboller, der er super simple at bikse sammen. Den lange hævning giver en skøn saftig krumme og ekstra god smag.

Man kan fornemme den grove struktur med både kerner, havregryn og groft mel.
Sunde grovboller

Sunde og lækre grovboller med havregryn og gulerødder, der holder bollerne fugtige. Solsikkekernerne tilfører noget bid til de bløde boller.

De er også fint luftige, selvom der er fuldkornshvedemel i.
Gode grovboller med nødder

De her grovboller med nødder er bare så gode! Valnødder og mandler sørger for en dejlig smag, og bollerne er tilmed meget nemme at lave.

Nybagte fuldkornsboller direkte fra ovnen.
Luftige fuldkornsboller

Velsmagende, sunde og utroligt luftige fuldkornsboller, som kan bruges til f.eks. madpakken, en eftermiddagssnack eller brunch søndag formiddag.

God krumme selvom grahamsbollerne er grove.
Grahamsboller

Lækre grahamsboller med en grov struktur og et dejligt bid, som både er nemme at lave og har et højt fiberindhold.

En hel plade fyldt med nybagte, grove gulerodsboller.
Grove gulerodsboller

Lækre gulerodsboller som er både luftige og saftige - selvom de grove.

Med de fine stykker squash tager de nybagte squashboller sig godt ud.
Squashboller

Grove squashboller, velegnede som madbrød og tilbehør til suppe eller andre hovedretter. Men også lækre som de er med lidt smør eller en skive ost på.

Super skønne pizzaboller med fyld.
Pizzaboller

Vildt lækre pizzaboller, der består af en blød og lækker bund, der smøres med tomatsauce og toppes med lækkert fyld af skinke, pepperoni og smeltet ost og minder meget om det lækre italienske focaccia-brød.

Langtidshævede boller med den luftigste krumme og den sprødeste skorpe. Mums!
Nemme langtidshævede boller

Super nemme langtidshævede boller, som du kan smække sammen om aftenen og bage næste morgen. De har en dejlig luftig krumme og sprød skorpe, og du slipper helt for at have dej på fingrene.