Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Hovedretter - side 4

  • Herremad
        Lækre koteletter pakket ind i bacon og tilberedt i et fad med fløde-tomatsovs med paprika.
        Luksus koteletter i fad med bacon, fløde og paprika

        Den bedste opskrift på koteletter i fad med bacon og en fantastisk fløde-paprikasovs med champignon, peberfrugt og tomat. Den er endda LCHF (low carb high fat).

        Smugkig på ingredienser
        • 2 løg
        • evt. 1 fed hvidløg
        • 200 g champignoner
        • 1 spsk smør
        • 2 røde peberfrugter
        • 1 ds hakkede tomater
        • evt. 2 spsk tomatpuré
        • 2 1/2 dl fløde
        • 4 spsk paprika
        • salt
        • peber
        • 4 koteletter
        • 8 skiver bacon
        • evt. 1 bdt persille til drys
        Lækkert porrefad med smeltet ost på toppen.
        Nemt porrefad

        Prøv denne dejlige ovnret med porrer og oksekød hvis du har lyst til en ret som både smager godt og er nem at lave.

        Smugkig på ingredienser
        • 800 g kartofler
        • smør eller olie til at smøre fadet og til stegning
        • 500 g hakket oksekød
        • 2 fed hvidløg
        • 2 porrer (se hvad du kan bruge overskydende porrer til)
        • 1 ds hakkede tomater
        • 2 spsk paprika
        • salt
        • peber
        • 2 1/2 dl madlavningsfløde
        • 150 g revet ost
        Oksemørbrad med bacon skåret i lækre skiver.
        Oksemørbrad med bacon

        Oksemørbrad med bacon er en dejlig og let måde at gøre hovedretten ekstra spændende. Server med valgfrit tilbehør.

        Smugkig på ingredienser
        • 600 g oksemørbrad
        • 10 skiver bacon
        • lidt olie
        Persillerodssuppe er en lækker og æstetisk flot suppe når den pyntes lidt.
        Persillerodssuppe

        Fløjlsblød persillerodssuppe med knasende sprød rugbrødscrunch, syrlige rødløg og frisk persille. Den appetitvækkende suppe er ideel både som forret eller som let hovedret.

        Smugkig på ingredienser
        • 1/2 kg persillerod
        • 300 g kartofler
        • 2 løg
        • 2 spsk smør
        • 1 1/2 l hønsebouillon
        • 2 dl piskefløde
        • salt
        • peber
        • 3 skiver rugbrød
        • f.eks. persille eller kørvel
        • syltede rødløg (se opskrift her)
        Porretærten kan evt. laves med færdiglavet tærtedej. Så er det endnu nemmere.
        Porretærte

        Friske, sprøde porrer er, som navnet antyder, hovedingrediensen i denne klassiske porretærte, som med en frodig salat er god som en nem og lun hovedret.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 spsk vand
        • 150 g smør
        • 210 g hvedemel
        • 1/2 tsk paprika
        • 1 tsk salt
        • 1 dl mælk
        • 3 porrer
        • 4 æg
        • 30 g smør
        • 200 g revet ost
        Smagfuldt tilbehør og hovedret.
        Risotto med spinat

        Her er en fyldig og god risotto opskrift som kan serveres til utallige retter og altid smager lige godt. Det er de gode ingredienser med bl.a. spinat og pinjekerner som gør denne ret til en smagsoplevelse.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 1/2 dl risottoris
        • 1 løg
        • 2 fed hvidløg
        • 1 spsk smør
        • 2 dl hvidvin
        • ca. 1 l grøntsagsbouillon (varm)
        • 150 g spinat
        • 100 g parmesanost
        • 60 g pinjekerner (ristede)
        • salt
        • peber
        En klassisk selleribøf.
        Selleribøffer

        Selleribøffer hører til blandt de mest populære vegetaropskrifter. Prøv denne opskrift og find ud af, hvor skønt de smager.

        Smugkig på ingredienser
        • 250 g knoldselleri
        • 1 løg
        • 1 dl rasp
        • 1 dl revet ost
        • 2 æg
        • salt
        • peber
        • 1 1/2 spsk smør
        Annonce
        En simpel og lækker ret.
        Spaghetti carbonara

        Spaghetti carbonara er en traditionel italiensk ret med spaghetti, bacon og fløde. Tilsætter du lidt parmesanost og krydderier kan du servere et fantastisk måltid.

        Smugkig på ingredienser
        • 250 g spaghetti
        • 150 g bacon i skiver eller tern
        • 3 pasteuriserede æggeblommer
        • 1 dl fløde
        • 1 skalotteløg
        • salt
        • peber
        • evt. lidt persille eller basilikum
        • evt. 2 spsk revet parmesanost
        Sund mørbradgryde med masser af smag og markant færre kalorier end den klassiske opskrift.
        Sund mørbradgryde med grøntsager

        Den bedste opskrift på sund mørbradgryde, der virkelig smager af noget. Sovsen laves med masser af grøntsager og har en rigtig god konsistens, selvom den er helt uden fløde, mel og anden stivelse.

        Smugkig på ingredienser
        • 500 g champignoner
        • 6 røde peberfrugter
        • 3 løg
        • 3 spsk olie
        • 3 spsk tomatpuré
        • 1 ds hakkede tomater
        • 4 spsk paprika (mild) eller efter smag
        • evt. 200 g kyllingepølse eller andre fedtfattige pølser
        • 1 svinemørbrad
        • salt
        • peber
        • 8 skiver kalkunbacon eller "rigtig" bacon, men så er det ikke helt så sundt (jeg brugte kalkunbacon fra Den Grønne Slagter)
        • evt. 1 bdt persille til drys
        Du kan også finde en opskrift på oksekødsfyld til tacos her på Web Opskrifter.
        Taco-skaller med avocadodressing

        Gode grunde til at servere disse tacoskaller: 1. De fyldes med cremet avocadodressing og salat. 2. Det er nemt. 3. De er lige så hotte som deres hjemland.

        Smugkig på ingredienser
        • 2 avocadoer (Modne)
        • citronsaft
        • 1 1/2 dl creme fraiche 18%
        • 2 salatløg (Finthakket)
        • 1 fed hvidløg (knust)
        • 1 tomat (hakket)
        • 3 stænk tabasco
        • 1/2 tsk groft salt
        • 4 dl icebergsalat
        • 2 tomater
        • 2 dl majs (konserves)
        • 8 tacoskaller
        Saftig kyllingefilet i en cremet sovs med autentiske krydderier.
        Tandoori kylling

        Virkelig nem tandoori kylling i en sovs bestående af yoghurt og indiske krydderier. Skal blot blandes sammen, og så passer det sig selv i ovnen.

        Smugkig på ingredienser
        • 2 fed hvidløg
        • ca. 3 cm ingefær
        • 600 g græsk yoghurt 10 %
        • 6 spsk tandoori krydderi
        • 2 tsk garam masala
        • 2 tsk gurkemeje
        • 1 limefrugt
        • salt
        • peber
        • 1 spsk olie
        • 4 kyllingebryster (store)
        • Evt. frisk koriander eller mynte eller persille
        God lasagne med kraftfuldt fyld og smeltet ost på toppen.
        Traditionel lasagne med bechamelsauce

        Meget udførlig opskrift på hvordan du laver en rigtigt god traditionel lasagne med bechamelsauce.

        Smugkig på ingredienser
        • 600 g lasagneplader (forkogte)
        • 500 g hakket oksekød
        • 3 spsk olivenolie
        • 100 g bacon
        • 2 løg (mellemstore)
        • 2 gulerødder
        • 2 stilke bladselleri
        • 3 fed hvidløg (knuste)
        • 6 tomater
        • 3 spsk tomatpuré
        • 2 1/2 dl bouillon
        • 2 dl rødvin
        • 3 spsk persille (Hakket)
        • 1/2 tsk revet muskatnød
        • salt
        • peber (friskkværnet)
        • 75 g smør
        • 75 g hvedemel
        • 4 1/2 dl mælk
        • salt
        • peber
        • 150 g parmesanost (kommes over lasagnen inden den bages)
        • lidt smør (kommes over lasagnen inden den bages)
        Her serveret med rødkålssalat.
        Andebryst med appelsin

        Lækre andebryster med appelsinskal, som steges på panden. Simpelt at tilberede og super lækkert.

        Smugkig på ingredienser
        • 2 andebryster
        • 2 økologiske appelsiner
        • salt
        • peber
        Den færdige broccolitærte med bacon.
        Broccolitærte med bacon

        Lækker og indbydende tærte med et skønt bid og en mild smag af broccoli samt en dejlig saltet smag af bacon. Den smeltede ost på toppen giver tærten en skøn og sprød overflade.

        Smugkig på ingredienser
        • 60 g fuldkornshvedemel
        • 120 g hvedemel
        • 1/2 tsk salt
        • 100 g smør (stuetemperatur)
        • 2 spsk vand (koldt)
        • 1 pk bacontern (a 200 g)
        • 1 løg
        • 1 broccoli
        • 4 æg
        • 200 g hytteost
        • salt
        • peber
        • 100 g revet ost
        Bagte portobellosvampe med fyld af flødeost og bacon og et lille drys persille på toppen.
        Fyldte portobellosvampe med flødeost og bacon

        Mega gode portobellosvampe fyldt med flødeost og bacon - og masser af smag. De kan virkelig anbefales.

        Smugkig på ingredienser
        • 6 portobellosvampe
        • 3 spsk olie
        • 150 g bacontern
        • 1 rødløg
        • 1 fed hvidløg
        • 100 g flødeost (naturel eller hvidløgsost eller urter efter smag)
        • 4 spsk rasp (kan udelades - se her hvordan)
        • salt
        • peber
        • Evt. 1 håndfuld persille eller frisk basilikum til drys
        1. « Forrige
        2. 1
        3. 2
        4. 3
        5. 4
        6. 5
        7. 6
        8. …
        9. 30
        10. Næste »
        Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

        © HEPHEY ApS 2002-2025