Hovedretter - side 6

        Skøn one pot pasta med kylling, grøntsager og fløde.
        One pot pasta med kylling

        Virkelig nem og lækker one pot pasta med kylling, peberfrugt og champignon i en cremet paprikasovs. Alt tilberedes i én gryde, så det er ekstra nemt.

        En herlig og sund hovedret.
        Pasta med krebsehaler

        Pasta med krebsehaler er en fantastisk ret fyldt med lækre og sunde ingredienser. Desuden er den flot og farverig.

        Pizzabrød med skinke

        Super nem hverdagsmad. Disse pizzabrød med skinke tager kun 5 minutter at lave og de smager forrygende.

        Så er kødet klar til til at blive "pulled" fra hinanden.
        Pulled pork af nakkefilet i stegeso

        Virkelig lækker pulled pork lavet i stegeso, så kødet holder sig fantastisk saftigt.

        Flot og fedtfattig ret med squash pasta.
        Squash pasta

        "Pasta" lavet af squash i tynde strimler. Stegt med hvidløg og tomater, og toppet med friske krydderurter, oliven og parmesan.

        Den danske klassiker.
        Stegt flæsk med persillesovs

        En ægte dansk klassiker som stadig nydes af alle aldersgrupper. Stegt flæsk med persillesovs er bare en skøn spise. Her kan du se hvordan du selv kan lave det.

        Koteletter i ovn på den sunde måde.
        Sunde koteletter i fad

        Lækre koteletter i fad på den sunde måde med masser af grøntsager og masser af smag, selvom retten er helt uden fløde.

        Friske asparges giver tarteletfyldet bedre smag og en sprødere konsistens.
        Tarteletter med kylling og asparges

        Tarteletter med kylling og asparges er elsket af både gammel og ung. En god klassisk dansk opskrift som smager skønt.

        En klat creme fraiche på toppen hæver suppen til nye højder.
        Ungarsk gullaschsuppe med hakket oksekød

        Virkelig god gullaschsuppe med hakket oksekød og masser af smag. Den er super nem og så slår den færdiglavet suppe med mange længder.

        Den lækreste kødsovs simrer i gryden.
        Verdens bedste kødsovs

        Det her må være verdens bedste italienske kødsovs. Den har den helt rigtige blanding af grøntsager og krydderier samt pesto og ost, som både giver masser af smag og en fantastisk konsistens.

        Wok med kylling og nudler

        Lav traditionel wok med kylling, nudler og en farverig buket af grøntsager. Kort sagt, en wokret lige efter bogen. En flot, appetitlig og nærende hovedret.

        Farverig og spændende wokret.
        Wok med svinekød

        En sund og spændende wokret med masser af gode ingredienser som mango, citronmelisse og chili som sammen giver en fyldig smag. Retten kan serveres til nudler eller ris alt efter hvad man foretrækker.

        Her er den dampede torsk pyntet med lidt dild, men man kan også bruge andre krydderurter.
        Dampet torsk med porre

        Fantastisk opskrift på dampet torsk med porre i en vidunderlig sovs med hvidvin og fløde. Det hele laves i én gryde, og tager ikke lang tid.

        Enebærgryde serveret med kartoffelmos.
        Enebærgryde med kartoffelmos

        Lækker og fyldig enebærgryde med en skøn kombination af mørt kød og cremet sovs med en dejlig, sød smag af enebær. Perfekt sammen med en blød kartoffelmos.

        Her kan man rigtigt se al den lækre feta inde i farsbrødet.
        Farsbrød med feta

        Virkelig lækkert farsbrød med masser af cremet feta og bl.a. hvidløg, persille og soltørrede tomater, som giver en rigtig god smag.