Lækkert grøntsagsfad med bacon i ovn

Super simpelt grøntsagsfad med bacon og lækker mozzarellaost. Det er rigtig godt til både frokost, brunch eller aftensmad og kan både spises for sig selv eller med en frisk salat til.

Til 2 personer
  • 1 rødløg (lille)
  • 1 peberfrugt
  • lidt olie
  • 100 g bacon
  • 75 g frossen hakket spinat (optøet)
  • 3 æg
  • 1 dl creme fraiche
  • 3/4 tsk salt
  • 100 g mozzarella ost
  • peber
  • 2 tomater (små, f.eks. cocktailtomater eller blommetomater)

Forvarm ovnen til 200 grader.

Pil rødløg, og snit det i tynde ringe. Skyl peberfrugt, og skær den i små tern. Kom rødløg og peberfrugt op i et ildfast fad, og vend det med lidt olie. Tilsæt bacon, og sæt fadet i ovnen i 10-12 minutter.

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med creme fraiche, revet mozzarella (gem lidt til at drysse på toppen), salt og peber. Knug så meget væde fra spinaten som muligt, og kom den i æggemassen. Hæld æggemassen over grøntsager og bacon i fadet, og bland det godt.

Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Læg dem ovenpå, og drys med det sidste mozzarella. Bag grøntsagsfadet i ca. 20 minutter, til æggemassen har sat sig.

Indsendt af
d.
10.09.19.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
10.09.19.
Kategori: