Grøntsagsgratin med hytteost

Den her skønne grøntsagsgratin med hytteost er perfekt som sund og nem aftensmad eller en let frokost med f.eks. rugbrød eller en dejlig salat til. Du kan sagtens variere grøntsagerne i forhold til, hvad du lige har i køleskabet.

  • Grøntsagsgratinen er lavet med hytteost, så den er super sund og smager herligt.
  • Et væld af grøntsager gemmer sig i den luftige gratin.

Til 3 personer

Klik her og få e-kogebogen med de lækreste opskrifter på sund aftensmad - helt gratis.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Skyl squashen, og flæk den på langs. Skrab de våde kerner i midten ud med en ske, og riv ligeledes squashen på den grove side af rivejernet. Pres så meget væde ud af de revne grøntsager som muligt, og sæt dem til side.

Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skyl babyspinaten grundigt, og hak den groft.

Del æggene i blommer og hvider, og kom dem op i hver sin skål. Sørg for, at skålen til æggehviderne er helt ren. Pisk hviderne stive. Tilsæt hytteost, salt og peber til æggeblommerne, og blend det grundigt. Vend forsigtigt de piskede æggehvider i æggeblommemassen.

Vend alle grøntsagerne i æggemassen, og kom hele molevitten op i et smurt ildfast fad (ca. 20x20 cm). Bag grøntsagsgratinen i ca. 25-30 minutter.

Indsendt af
d.
18.12.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.