Sprøde nuggets i ovn

Når kyllingenuggets laves i ovnen, kan de med lidt få tricks blive super sprøde og lækre, ligesom de friturestegte. Derudover klarer ovnen det meste af arbejdet, og man slipper for stegeos og rod i køkkenet.

Til 2 personer
  • 350 g kyllingeinderfilet
  • 2 dl rasp
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt
  • peber
  • 2 æg
  • ca. 25 g smør
  • lidt olie

Forvarm ovnen til 220 grader.

Skær kyllingeinderfileterne over på midten.

Bland rasp sammen med hvidløgspulver, og krydr det godt med salt og peber.

Pisk æggene sammen.

Vend først kyllingestykkerne i raspen, dernæst i æg og så tilbage i raspen. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Fordel smørret ovenpå i små klatter.

Sæt bagepladen i ovnen, og steg de små nuggets i 12 minutter. Tag pladen ud af ovnen, vend kyllingestykkerne, og dryp med lidt olie på hver. Sæt pladen tilbage i ovnen, og steg dem yderligere 8-10 minutter, til de er sprøde og gennemstegte.

Indsendt af
d.
14.05.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.05.19.
Kategori: