Sprøde LCHF nuggets - lækker kylling paneret i flæskesvær

Lækre nuggets i en LCHF-version med flæskesvær og parmesan i stedet for rasp. Det giver både masser af smag til kyllingen og en dejlig sprød panering. De bliver helt sikkert en ny favorit hos såvel børn som voksne.

Til 2 personer
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • salt
  • peber
  • 50 g flæskesvær
  • 10 g revet parmesanost
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • 1 æg
  • ca. 30 g smør

Serveringsforslag

Forvarm ovnen til 225 grader.

Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber.

Kom flæskesværene op i en plastikpose, og knus dem til rasp med en kagerulle eller lignende. Kom raspen op i en skål, og bland det sammen med revet parmesanost og hvidløgspulver.

Slå ægget ud i en anden skål, og pisk det sammen.

Dyp først kyllingeinderfileterne i ægget, og dernæst i flæskesværsraspen. Læg dem dernæst på en bageplade beklædt med bagepapir.

Fordel smørret på kyllingeinderfileterne i små klatter.

Sæt bagepladen i ovnen, og steg dine kyllingenuggets i ca. 20 minutter, til paneringen er sprød, og kyllingen er gennemstegt.

Jeg kan også anbefale disse sprøde nuggets, hvis du er mere til de traditionelle nuggets med rasp.

Indsendt af
d.
04.02.20.
Kategori:

Hvad er godt at servere til?

Som tilbehør til de lækre kyllingenuggets kan jeg især anbefale disse opskrifter:

Bagt blomkål med parmesanNem bønnesalat med feta og lækker dressingMega gode gulerodsfritterSuveræn avocado-coleslaw

Næringsindhold for LCHF nuggets

pr. personhele portionen
Kalorier479 kcal958 kcal
Kulhydrat1 g3 g
Protein51 g101 g
Fedt30 g61 g


*Næringsberegningen omfatter kun selve nuggets'ene - ikke mayo eller andet tilbehør.

Indsendt af
d.
04.02.20.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem