One pot med kylling og ris

Jeg kan virkelig anbefale den her one pot med kylling, ris og grøntsager. Det hele tilberedes i den samme gryde og bum, så er der aftensmad.

Til 3 personer
  • 3 peberfrugter
  • 2 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 squash
  • ca. 500 g kyllingefilet
  • salt
  • peber
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk oregano
  • 1 tsk timian
  • 3 dl ris
  • 1 hønsebouillonterning
  • 5 dl vand
  • 50 g parmesanost
  • Evt. frisk persille eller koriander som drys (kan udelades)

Skyl peberfrugterne og skær dem i tern. Pil rødløgene og hak dem. Pil hvidløget og skær det i tynde skiver.

Skyl squashen og flæk den på langs. Fjern de bløde kerner inde i midten (enten med en ske eller ved at skære dem fra). Skær squashen i tern. Læg grøntsagerne til side.

Skær kyllingefileterne i mundrette stykker, og krydr dem med salt og peber. Kom olien i en gryde og svits kyllingestykkerne deri ved middel-høj varme til de har taget farve på alle sider.

Skub kyllingen lidt til side i gryden. Kom squashen i og svits et minuts tid.

Kom rødløg og hvidløg i, og skru ned på middel varme. Svits et minuts tid, og rør jævnligt i gryden.

Tilsæt peberfrugt, paprika, oregano, timian og ris. Rør godt rundt.

Tilsæt vand og bouillonterning og lad one pot retten simre under låg i ca. 10 minutter, eller til risene er møre.

Tilsæt revet parmesan og smag til med salt og peber. Drys evt. friskhakket persille, koriander eller anden krydderurt efter smag.

Indsendt af
d.
20.12.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.12.18.
Kategori: