Spaghetti med parmaskinke og peberfrugt

Enkelthed og fantastisk smag går hånd i hånd i denne spaghettiret med sprød parmaskinke, delikate peberfrugter og en skøn tomatsauce, der binder det hele sammen. Servér evt. med en lækker salat og et stykke godt brød.

  • Lækker spaghetti med sprød parmaskinke og skønne pberfrugter klar til at blive spist
  • Server evt. retten med godt brød til.
  • Den dejlige sprøde parmaskinke passer perfekt til de bløde peberfrugter

Til 2 personer

Skær parmaskinke i tern, og steg det sprødt ved middelhøj varme i lidt olie. Tag det op, og lad det dryppe af på lidt køkkenrulle. Hak løg og hvidløg fint, og svits det ved middel varme i fem minutter i den samme pande. Tilsæt lidt mere olie, hvis panden mangler fedtstof. Skær peberfrugterne i tynde strimler, og svits dem med i fem minutter, til de begynder at blive bløde. Tilsæt rosmarin, oregano, hakkede tomater, hønsebouillonterning, vand, sukker og balsamico. Lad saucen simre i 10-15 minutter.

Kog imens spaghettien i ca. 7-9 minutter. Den skal være tæt på at være færdig men stadig have lidt bid.

Smag tomatsaucen til med salt og peber, og kom spaghettien op til saucen i panden. Vend spaghettien godt rundt i saucen, og lad det simre i to minutter.

Hak persillen, og drys den over retten sammen med parmesanosten og den sprøde parmaskinke.

Indsendt af
d.
13.07.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.