Svinemørbrad på grill - lækker opskrift på grillet svinemørbrad
Der er næsten ikke noget bedre end et stykke lækkert grillet svinemørbrad, der både er mørt og saftigt. I denne opskrift får kødet selskab af en fantastisk barbecuemarinade, som karamelliserer på grillen og skaber en skøn stegeskorpe.
- 1 svinemørbrad
Barbecuemarinade
- 1 fed hvidløg
- 1 1/2 spsk olie
- 1 spsk paprika
- 1 1/2 spsk tomatketchup
- 1 spsk sojasauce
- 1 spsk brun farin
- 1/4 spsk balsamico
- 1/2 tsk cayennepeber
- 1/2 tsk salt
- peber
Afpuds svinemørbraden for fedt og sener.
Pres hvidløg til marinaden, og bland det sammen med olien og de øvrige ingredienser. Smør svinemørbraden godt ind i marinaden, og læg den på grillen. Grill den ved indirekte varme i ca. 20 minutter, eller til den er gennemstegt. Brug en pensel til at smøre mere marinade på i løbet af stegetiden.
Se også:
Denne opskrift på de lækreste grillede koteletter.
Godt tilbehør til grillet svinemørbrad
Det er rigtig lækkert at servere noget grønt tilbehør til mørbraden, f.eks. i form af grillede grøntsager eller en dejlig salat, og jeg kan især anbefale disse opskrifter:Grøntsagspakker i stanniol
Grillet spidskål
Suveræn blomkålstzatziki
Kold kartoffelsalat med radiser og purløg