Laks i ovn med porrer og gulerødder

Virkelig nem og lækker opskrift på laks i ovn med porrer gulerødder i en dejlig cremet sovs.

Til 4 personer
  • 3 porrer
  • 600 g gulerødder
  • 5 dl mornaysauce
  • salt
  • peber
  • ca. 450 g laksefilet
  • evt. lidt citronsaft
  • evt. lidt dild til pynt

Tænd ovnen på 200 grader.

Rens porrerne og skær dem i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem ligeledes i skiver. Bland porrer og gulerødder sammen med mornaysauce i et ildfast fad. Krydr med salt og peber og bag i ovnen i ca. 25 minutter.

Fjern skindet fra laksen. Dryp evt. lidt citronsaft over fisken og krydr med salt og peber.

Tag fadet ud af ovnen og rør forsigtigt i det med en ske. Læg laksefileterne ovenpå og bag i yderligere 10-12 minutter.

Server f.eks. med pasta eller server retten for sig selv. Pynt evt. med lidt dild.

Indsendt af
d.
06.03.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.03.18.
Kategori: