Vegetarisk fyld til mexicanske pandekager

Søde majs, smeltet ost og en spicy smag af hvidløg og salsa gør alt sammen dette vegetariske fyld virkelig lækkert og velegnet til mexicanske pandekager.

Til 3 personer
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 2 peberfrugter
  • 2 dl majs
  • 1 ds kidneybønner
  • 3 dl salsa
  • 1 spsk spidskommen
  • 2 spsk jalapeños
  • salt
  • peber
  • 50 g revet cheddarost
  • evt. 1 håndfuld frisk koriander eller persille til pynt

Hak løg og hvidløg fint, og steg det i olien i en gryde. Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i gryden sammen med majs.

Hæld væden fra kidneybønnerne, og kom dem i gryden. Tilsæt salsa og spidskommen. Hak jalapenos, og kom dem i.

Lad retten simre i 5 minutter, og smag til med salt og peber.

Drys revet cheddar over, eller servér den ved siden af. Drys evt. også med friskhakket koriander eller persille - det ser både flot ud og giver lidt smag.

Server evt. retten med guacamole til - f.eks. som fyld i mexicanske pandekager eller i bagte søde kartofler ligesom jeg har gjort i denne madplan.

Indsendt af
d.
29.10.15.
Kategori:

Næringsindhold for det vegetariske fyld

pr. 100 grampr. personhele portionen
Kalorier98 kcal393 kcal1180 kcal
Kulhydrat10 g40 g120 g
Protein4 g15 g45 g
Fedt4 g16 g49 g


Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på det mexicanske fyld - ikke pandekagerne.

Indsendt af
d.
29.10.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem