Vegetarisk fyld til mexicanske pandekager
Søde majs, smeltet ost og en spicy smag af hvidløg og salsa gør alt sammen dette vegetariske fyld virkelig lækkert og velegnet til mexicanske pandekager.
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 2 peberfrugter
- 2 dl majs
- 1 ds kidneybønner
- 3 dl salsa
- 1 spsk spidskommen
- 2 spsk jalapeños
- salt
- peber
- 50 g revet cheddarost
- evt. 1 håndfuld frisk koriander eller persille til pynt
Hak løg og hvidløg fint, og steg det i olien i en gryde. Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i gryden sammen med majs.
Hæld væden fra kidneybønnerne, og kom dem i gryden. Tilsæt salsa og spidskommen. Hak jalapenos, og kom dem i.
Lad retten simre i 5 minutter, og smag til med salt og peber.
Drys revet cheddar over, eller servér den ved siden af. Drys evt. også med friskhakket koriander eller persille - det ser både flot ud og giver lidt smag.
Server evt. retten med guacamole til - f.eks. som fyld i mexicanske pandekager eller i bagte søde kartofler ligesom jeg har gjort i denne madplan.
Næringsindhold for det vegetariske fyld
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 98 kcal | 393 kcal | 1180 kcal |
Kulhydrat | 10 g | 40 g | 120 g |
Protein | 4 g | 15 g | 45 g |
Fedt | 4 g | 16 g | 49 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på det mexicanske fyld - ikke pandekagerne.
- Publiceret d.
- 29.10.15.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Mexicansk mad ›
- Mexicanske pandekager