Vafler - Opskrifter på vafler

Her har vi en samling af alle vores mange opskrifter på vafler. Så kan du bage skønne sager såsom amerikanske vafler, hindbærvafler og de helt klassiske vafler.

De sprøde vafler har fløde i dejen
Vafler med fløde

Skønne vafler med fløde, som giver dem en ekstra dejlig smag. Dejen er klar på et øjeblik, og vaflerne bliver fantastisk gyldne og sprøde.

Lækre gyldne vafler lavet med havregryn, så de kan spises med god samvittighed.
Sunde vafler med havregryn

Superlækre og sunde vafler med havregryn, der ovenikøbet er vildt nemme at lave. Jeg forvandler tit min daglige dosis havregryn til disse skønne vafler.

To friske sprød belgiske vafler med sirup og flødeskum til
Sprøde belgiske vafler

Dejlige sprøde belgiske vafler, som smager helt forrygende med f.eks. frisk frugt, is eller flødeskum til.

De sunde vafler smager forrygende af banan og kakao
Sunde vafler med banan, havregryn og kakao

Vidunderlige sunde vafler med en syndig smag fra banan, havregryn og kakao. Ingredienserne skal bare blendes sammen og vupti, så er der en lækker morgenmad, dessert eller sund snack.

De her sunde vafler med hytteost, vanilje og banan smager bare skønt
Sunde vafler med hytteost

Rigtig gode sunde vafler med hytteost, chiafrø og vaniljepulver. De bliver lavet helt uden tilsat sukker, men bliver stadig dejligt søde.

Hjertelig servering.
Vafler med æg og øl

Traditionelle vafler med æg og øl, ligesom din mormor lavede dem. Denne nemme dessert er god, når der kommer uventede gæster, også hvis de har børnene med.

Rigtigt lækre sprøde vafler
Vaffel opskrift

Forkæl dig selv og dine nærmeste ved at lave dejlige, sprøde vafler med denne opskrift. Det er super let og de smager rigtigt godt.

De grønne vafler er lynhurtige at lave til en super simpel keto frokost.
Grønne keto vafler med spinat og ost [chaffler]

Lækre sunde keto vafler med spinat og ost, der giver en super god smag og en flot grøn farve. De er lynhurtige at bikse sammen med blot fire ingredienser.

Sprøde franske vafler med smørcreme – følg opskriften og se, hvor nemt det er.
Franske vafler - opskrift med smørcreme

Virkelig lækker opskrift på sprøde, franske vafler med fløjlsblød smørcreme imellem. De hjemmelavede af slagsen smager altså bare meget bedre end de færdigkøbte.

Spinatvaflerne smager fantastisk sammen med avocado og røget laks.
Sunde spinatvafler

Sunde og lækre spinatvafler med havregryn og hytteost. De kan både spises til brunch, frokost og aftensmad med f.eks. laks og avocado eller mozzarella og parmaskinke.

Amerikanske vafler

Simpel opskrift på amerikanske vafler, der ikke tager lang tid at lave. De bliver dejligt luftige, og så smager de ekstra godt, hvis de serveres med lidt lys sirup til.