Mayonnaise – Opskrifter på Mayonnaise

Mayonnaise (eller majonæse) er de fleste vant til bare at købe på tube, men det er næsten synd når der findes så mange lækre opskrifter på mayonnaise med helt særlige smagsnuancer. Prøv selv en af de lækre mayonnaiseopskrifter.

I basilikummayonnaisen på billedet har jeg blendet basilikumbladene og mayonnaisen sammen, men det vil jeg fraråde da den bliver brun når den har stået lidt.
Basilikummayonnaise

En herlig og spændende opskrift på basilikummayonnaise som kan bruges til et utal af forskellige retter.

En herlig krydret mayonnaise.
Chilimayonnaise

Chilimayonnaise laves let med æggeblommer, chilier, paprika og rapsolie som ingredienser.

Flot og smagfuldt tilbehør.
Sennepsmayonnaise

Sennepsmayonnaise er et dejligt alsidigt tilbehør som virkelig smager af noget.

Honningmayonnaisen med den flotte gule farve.
Honningmayonnaise

Det er nemt at gøre lidt ekstra ud af mayonnaisen med denne opskrift, der indeholder honning, pasteuriserede æggeblommer og olie.

God til blandt andet kartofler.
Hvidløgsmayonnaise

En simpel hvidløgsmayonnaise lavet på æggeblommer, rapsolie og hvidløg. Kan spises med det samme eller sættes på køl i køleskabet.

Grøn purløgsmayo.
Purløgsmayonnaise

Lækkert og yderst dekorativt tilbehør. Purløgsmayonnaise er meget alsidigt og er f.eks. velegnet til fisk, snacks, sandwich eller hvad du ellers kan finde på.

Dejligt tilbehør med urter.
Urtemayonnaise

Urtemayonnaise med basilikum, timian og rosmarin. Perfekt til fiskeretter, kødretter og smørrebrød.

Flot og indbydende mayonnaise.
Ramsløgsmayo

Skøn ramsløgsmayonnaise der smager helt fantastisk til et stykke lækkert smørrebrød eller en skøn forret.

Den lækre bearnaise mayo er så meget nemmere end en hjemmelavet bearnaisesauce
Bearnaise mayo

Lækker bearnaise mayo, der er dejligt cremet og smager skønt af estragon. Perfekt tilbehør til det meste.

Aioli med chili - og en lækker, cremet konsistens.
Aioli med chili

En nem aioli tilsat chili. Især god som smagsforstærker, serveret til mildere retter eller smurt i din burger eller sandwich. Alle kan være med.

Med sambal oelek er det let at lave chilimayo.
Chilimayo med sambal oelek

Med sambal oelek er det super nemt at fremtrylle hjemmelavet chilimayo. God til f.eks. burger, sushi, rejer eller hvad du kan finde på.

Citronmayo

Hjemmerørt citronmayo, alsidig og dejlig til det meste: Som tilbehør til hovedretten eller på smørrebrød, i en sandwich, en wrap, en burger, you name it!

Citronmayonnaise

Nem citronmayonnaise som giver et både friskt og cremet pift i en sandwich eller til f.eks. fisk, skaldyr, smørrebrød eller snacks.

Små toppe af dildmayonnaise som pynt til æg og rejer.
Dildmayonnaise

Flot og lækker dildmayonnaise, som både smager fantastisk og pynter på de fleste retter. Brug den til alt fra fisk og rejer til æg, burger eller kartoffelsalat.

Den færdige estragonmayo.
Estragonmayo

Sådan laves den cremede estragonmayo. Server f.eks. til bøf med fritter eller ovnbagte rodfrugter - i stedet for bearnaisesauce.