Madplan med sommermad

Sommermaden får et nøk op på smagsskalaen med denne sublime madplan, der både byder på lækre laksefileter med jorbærsalat, saftig svinemørbrad og en super nem æggekage med asparges. Alle sommerens skønne råvarer bruges altså på bedste vis, og der er sørget for overlap mellem ingredienserne, så man ikke skal købe alt for mange unødige ingredienser.

Få madplan og indkøbsliste her:


Som du kan ane på billedet, serverede jeg laksefileterne med en lækker mangosalsa.
Dag 1: Laksefileter i ovn med nye kartofler og jordbærsalat

Det er super hurtigt at lave disse saftige laksefileter, der marineres i en pragtfuld kombination af honning og sennep, og det er en helt perfekt sommerret sammen med denne friske sommersalat med jordbær og mormordressing samt nye kartofler.

Nem og lækker one pot med kylling, ris, asparges og ærter - en frisk og uimodståelig kombi.
Dag 2: One pot kylling med ris og asparges

Alt i én gryde og voila, så er denne forrygende ret med kylling, asparges og ris klar til aftensmad. Sommermad, når det er allerbedst.

Opskriften giver en ufattelig lækker og saftig grillet svinemørbrad
Dag 3: BBQ svinemørbrad med kartoffelsalat

Saftig og lækker BBQ svinemørbrad er på menuen på madplanens dag 3, hvor smagsløgene også kan glæde sig til denne fantastiske kartoffelsalat.

De saftige kyllingefileter med pesto på toppen og den dejlige tomatflødesovs i bunden.
Dag 4: Kyllingefileter i fad med pesto og tomatflødesovs

Drøngod ovnret med kyllingefileter, der toppes med pesto og parmesanost og tilberedes i et fad med en fremragende tomatflødesovs. Serveres med pasta og denne lækre salat med grønne bønner og parmesanost.

Aspargesene omvikles med skinke og lægges ovenpå æggekagen.
Dag 5: Æggekage i fad med asparges og skinke

Sommermadplanen afsluttes på fantastisk vis med denne kanongode æggekage, der passer sig selv i ovnen og er fyldt med asparges, parmaskinke og purløg.