Oksemørbrad i fad

Skiver af oksemørbrad i fad med champignoner, asparges og tomat/flødesovs.

Til 4 personer
  • 1 oksemørbrad
  • 250 g champignoner
  • 1 ds asparges (i stykker)
  • 1 ds tomatpuré (lille)
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • salt
  • peber

Skær mørbraden til små bøffer, som steges på stegepande i få minutter. Herefter lægges de i et ildfast fad. Champignon deles og ristes på panden og lægges over bøfferne, derefter aspargesstykker.
Panden koges af med aspargessaften, (cirka 1½ deciliter fra dåsen),
sammen med fløde og tomatpuré, og smages til med salt og
peber. Hæld sovsen over i det ildfaste fad. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter (med staniol over).

God til gæsteret, da den kan laves om formiddagen og så bare sættes i ovnen ½ time før den skal serveres. Kan serveres med brød, ris eller kartofler.

Indsendt af
d.
15.08.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.08.07.
Kategori: