Oksemørbrad i fad
Skiver af oksemørbrad i fad med champignoner, asparges og tomat/flødesovs.
- 1 oksemørbrad
- 250 g champignoner
- 1 ds asparges (i stykker)
- 1 ds tomatpuré (lille)
- 1 1/2 dl piskefløde
- salt
- peber
Skær mørbraden til små bøffer, som steges på stegepande i få minutter. Herefter lægges de i et ildfast fad. Champignon deles og ristes på panden og lægges over bøfferne, derefter aspargesstykker.
Panden koges af med aspargessaften, (cirka 1½ deciliter fra dåsen),
sammen med fløde og tomatpuré, og smages til med salt og
peber. Hæld sovsen over i det ildfaste fad. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter (med staniol over).
God til gæsteret, da den kan laves om formiddagen og så bare sættes i ovnen ½ time før den skal serveres. Kan serveres med brød, ris eller kartofler.