Salat med feta og rejer

Salat med spændende variation i smag og tekstur. Cremet feta og bløde rejer får sprødt modspil i form af croutoner og pinjekerner. Rejerne gør samtidig salaten til en af de mere mættende varianter, som kan spises som selvstændig ret.

Ingredienser
  • 1 icebergsalat
  • 1 rødløg
  • 1/2 agurk
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 1 glas feta i krydderier
  • 1 dl pinjekerner
  • 2 dl brødcroutoner
  • 300 g rejer (store)

Skær salaten i strimler og kom dem i en stor skål. Skær peber og agurk i tern og løget i skiver. Bland det i salaten. Tilsæt feta og rejer. Hæld olien fra fetaen over. Drys croutoner og pinjekerner over. Servér salaten evt. med brød og god dressing.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem