Fyldte søde kartofler med kyllingesalat

Fantastiske fyldte søde kartofler med kyllingesalat samt friske tomater og spinat - en virkelig lækker kombination, der tilmed er super simpel at lave. En dejlig frokost såvel som aftensmad.

Til 2 personer
  • 2 søde kartofler
  • 2 spsk olie
  • salt
  • peber
  • ca. 300 g kyllingeinderfilet
  • 150 g creme fraiche
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 2 tomater (små)
  • 25 g babyspinat

Skrub de søde kartofler grundigt, og flæk dem på langs. Læg de halve kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir, og dryp dem med olien. Krydr med salt og peber, og bag kartoflerne ved 200 grader i 50-60 minutter.

Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber, og steg dem i ovnen i ca. 20-25 minutter. Lad dem efterfølgende køle af.

Riv den tilberedte kylling i mindre stykker, og bland dem med creme fraichen.

Skyl forårsløg, og snit dem fint. Rør dem i kyllingesalaten, men gem en smule til at pynte med.

Skyl tomater, og hak dem fint. Skyl babyspinaten grundigt.

Top de halve bagte kartofler med spinat, kyllingesalat og hakkede tomater. Drys til sidst med lidt forårsløg.

Indsendt af
d.
15.08.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.08.19.
Kategori: