Fyldte søde kartofler med kyllingesalat

Fantastiske fyldte søde kartofler med kyllingesalat samt friske tomater og spinat - en virkelig lækker kombination, der tilmed er super simpel at lave. En dejlig frokost såvel som aftensmad.

Til 2 personer
  • 2 søde kartofler
  • 2 spsk olie
  • salt
  • peber
  • ca. 300 g kyllingeinderfilet
  • 150 g creme fraiche
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 2 tomater (små)
  • 25 g babyspinat

Skrub de søde kartofler grundigt, og flæk dem på langs. Læg de halve kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir, og dryp dem med olien. Krydr med salt og peber, og bag kartoflerne ved 200 grader i 50-60 minutter.

Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber, og steg dem i ovnen i ca. 20-25 minutter. Lad dem efterfølgende køle af.

Riv den tilberedte kylling i mindre stykker, og bland dem med creme fraichen.

Skyl forårsløg, og snit dem fint. Rør dem i kyllingesalaten, men gem en smule til at pynte med.

Skyl tomater, og hak dem fint. Skyl babyspinaten grundigt.

Top de halve bagte kartofler med spinat, kyllingesalat og hakkede tomater. Drys til sidst med lidt forårsløg.

Se også:
Disse suveræne fyldte avocadoer med kyllingesalat og sprød bacon.

Indsendt af
d.
15.08.19.
Kategori:

Er der spinat i overskud?

Hvis du står med rester af babyspinaten efter at have lavet retten, kan du bruge det i en af disse skønne retter:

Madroulade med skinkeLækkert pastafad med skinke og grøntsagerSuveræn karrysuppe med hakket oksekød

Næringsindhold for søde kartofler med kylling

pr. personhele portionen
Kalorier631 kcal1263 kcal
Kulhydrat49 g98 g
Protein40 g80 g
Fedt29 g59 g
Indsendt af
d.
15.08.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem