Pastafad med skinke og grøntsager

Dette lækre pastafad beviser, at simpelt mad sagtens kan pakke masser af smag. Kombinationen af dejlige grøntsager, skinke og revet ost smager fremragende, og ovnen klarer størstedelen af arbejdet, så du kan smække benene op og slappe af.

Til 3 personer
  • 150 g pasta
  • 1 løg
  • 2 peberfrugter
  • 50 g babyspinat
  • 200 g skinkestrimler
  • 50 g revet ost
  • 300 g creme fraiche
  • 8 æg
  • 1 tsk salt

Forvarm ovnen til 180 grader.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og lad det køle lidt af.

Pil løg, og snit det i tynde skiver. Skyl peberfrugt, og skær kerner og hvide hinder fra. Skær dem i tern. Skyl spinaten, tør den godt, og hak den groft.

Kom grøntsagerne og den kogte pasta op i et ildfast fad, og bland skinkestrimler og revet ost i.

Pisk creme fraiche, æg og salt sammen, og hæld det i fadet.

Sæt pastafadet i ovnen, og bag det i 35-40 minutter, til æggemassen er stivnet. Lad gerne retten stå og sætte sig 5-10 minutter efter bagning.

Indsendt af
d.
26.03.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.03.19.
Kategori: