Keto gulerodskage

Der er skruet helt ned for kulhydraterne i denne keto gulerodskage med den lækreste flødeostecreme på toppen. Super simpel at lave, så du nemt kan få stillet lækkersulten.

5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Ingredienser
  • korn af 1/2 vaniljestang
  • 175 g Sukrin Gold
  • 125 g blødt smør (+ lidt ekstra til at smøre formen med)
  • 4 æg
  • 125 g mandelmel
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk bagepulver
  • 30 g Pofiber
  • 1 knsp salt
  • 100 g gulerødder

Flødeostecreme

  • 100 g flødeost (stuetemperatur)
  • 100 g smør (stuetemperatur)
  • korn af 1/2 vaniljestang
  • 2 spsk Perfect Strø (fra Isis)

Skær vaniljestangen igennem på langs, og skrab kornene ud af den. Brug lidt af Sukrinen til at skille kornene fra hinanden.

Kom vaniljesukker, Sukrin Gold og smør op i en skål, og pisk det til en lys og luftig blanding.

Rør æggene i ét ad gangen.

Tilsæt mandelmel, kanel, bagepulver, Pofiber og salt, og vend det forsigtigt i dejen.

Skræl gulerødderne, riv dem på den grove side af rivejernet, og rør dem i dejen.

Smør en springform (ca. 20 cm) - du kan også bruge bagepapir. Kom dejen op i formen, og bag kagen ved 190 grader i ca. 45 minutter.

Lad kagen køle helt af, inden flødeostecremen kommes på.

Flødeostecreme

Pisk flødeost og smør lyst og luftigt.

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og kom dem i cremen sammen med Perfect Strø.

Lad evt. cremen sætte sig en halv times tid i køleskabet, inden du smører den ud på kagen.

Indsendt af
d.
15.07.21.
Kategori:

Hvor mange stykker får man ud af gulerodskagen?

Der kan blive ca. 10 stykker ud af en kage.

Fakta om opskriften

Måltid: Kage
Oprindelse: Det danske køkken
Smag: Æble, kanel, mandler
Arbejdstid i køkkenet:
Bagetid:

Hvor mange stjerner giver du?
Stem