Butterdejsstang med skinke, spinat og pikantost

Der skal kun bruges fire ingredienser til at lave denne super lækre butterdejsstang med skinke, spinat og pikantost. Resultatet er en skøn skinkestang, der er sprød udenpå og med cremet fyld indeni. En simpel ret med suveræn smag.

Til 3 personer
  • 3 plader butterdej (de små plader fra frost - skal være optøet)
  • 125 g pikantost
  • 80 g skinkestrimler
  • 50 g frossen spinat (optøet)
  • 1 æg

Forvarm ovnen til 200 grader.

Læg butterdejspladerne på et stykke bagepapir, så de overlapper hinanden lidt, og tryk dem sammen.

Fordel pikantosten og skinkestrimlerne ned langs midten. Klem så meget væde ud af spinaten som muligt, og fordel den derefter ovenpå.

Skær strimler langs siden af fyldet. Fold hver ende af butterdejen over, og læg dernæst skiftevis en strimmel fra hver side over fyldet, så det danner et flettet mønster.

Pisk ægget sammen, og pensl butterdejsstangen med det. Bag den i 20-25 minutter, til butterdejen er sprød og gylden.

Indsendt af
d.
24.09.19.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
24.09.19.
Kategori: