Kylling med ost og bacon i ovn

Det her er nok de lækreste kyllingefileter, jeg længe har smagt. Når kyllingen toppes med ost og bacon, ender man ud med både ekstra saftigt og velsmagende kød. Og så er de ovenikøbet klar i et snuptag.

Gå til: IngredienserHvad er godt tilbehør?Kylling og bacon på 4 andre lækre måder

starstarstarstarstar
4,8  –  4 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 2 skiver bacon
  • 50 g flødeost naturel
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk paprika
  • 1/2 tsk tomatpuré
  • 1/4 bdt persille
  • salt
  • peber
  • 2 kyllingefileter
  • 30 g revet cheddarost

Forvarm ovnen til 200 grader. Kom baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og sæt dem i ovnen, imens den varmer op. Baconen skal være gylden og næsten helt færdigstegt.

Kom flødeost op i en skål, og rør det sammen med hvidløgspulver, paprika og koncentreret tomatpuré. Skyl persillen, og hak det fint. Rør det i flødeosten, og krydr med salt og peber.

Skær ridser på tværs af kyllingefileterne (pas på ikke at skære helt igennem, og krydr dem med salt og peber.

Bræk baconen i mindre stykker. Rør halvdelen i flødeosteblandingen, og smør kyllingefileterne med flødeosten. Sørg for at få det godt ned i ridserne på kyllingen. Drys med revet cheddarost, og kom den resterende halvdel bacon ovenpå.

Steg kyllingefileterne i ovnen i 20-25 minutter, til de er gennemstegte og gyldne på toppen.

Se også:
Denne super lækre opskrift på kyllingefileter med ost og spinat.

Indsendt af
d.
18.03.20.
Kategori:

Grønt tilbehør til kyllingefileterne

Hvis der skal serveres lidt ekstra lækkert tilbehør til retten, passer følgende rigtig godt til:

Lækre knuste kartoflerBBQ broccoli i ovnSuverænt gode bønnefritter

Næringsindhold for kylling med bacon og ost

pr. personhele portionen
Kalorier288 kcal577 kcal
Kulhydrat1 g3 g
Protein35 g70 g
Fedt16 g32 g


Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på kylling med ost og bacon - ikke tilbehøret.

Indsendt af
d.
18.03.20.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem