Mini hasselback kartofler

Lækre mini hasselback kartofler, der smager intet mindre end fantastisk. Jeg serverede de små kartofler som en del af en tapas sammen med aioli, men de kan også sagtens bruges som almindeligt tilbehør til f.eks. oksekød, fisk eller kylling.

  • Sprøde og lækre mini hasselback kartofler, der smager skønt med f.eks. aioli.
  • Når du laver dine hasselback kartofler i ministørrelse, bliver de ekstra sprøde.
  • Brug også kartoflerne som tilbehør til burgere, spareribs eller oksesteg.

Til 4 personer

Tilbehør

Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør.

Rens kartoflerne, og skær tynde snit i dem uden at skære helt igennem. Læg evt. skaftet fra en kniv eller gaffel bagved hver kartoffel, så undgår du at skære hele vejen igennem.

Skyl kartoflerne i en sigte, så overskydende stivelse skylles af – så bliver de nemlig ekstra sprøde.

Kom kartoflerne i en pose, og hæld olien heri. Ryst posen, så olien fordeles godt. Hæld kartoflerne ud på en bradepande med bagepapir, og drys med salt.

Bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 30-40 minutter, til de er sprøde og møre. Dyp f.eks. kartoflerne i aioli eller servér dem som tilbehør til al slags kød.

Indsendt af
d.
29.05.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.