Rødbedecarpaccio med gedeost

Virkelig god opskrift på rødbedecarpaccio, der her toppes med cremet gedeost, sprøde pinjekerner og en skøn salat, der skaber den perfekte balance i retten – både visuelt og smagsmæssigt.

starstarstarstar_halfstar_border
3,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 150 g rødbeder
  • 3 spsk sukker
  • 1 1/2 spsk eddike (lys)
  • 3 dl vand
  • 20 g pinjekerner
  • 1/2 hoved hjertesalat
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 nip salt
  • 100 g gedeost
  • balsamico (evt. glace)

Skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver.

Bland sukker, eddike og vand i en gryde, og bring det i kog.

Kog de skiveskårne rødbeder heri i ca. 5 minutter. Skyl dem med koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og lad dem køle helt af.

Skær hjertesalaten i tynde skiver, og vend dem med olivenolie og salt.

Anret rødbedeskiverne på tallerkenerne. Kom salatblandingen i midten. Skær gederullen i skiver, og anret dem rundt om salaten. Drys med pinjekerner, og pynt med lidt balsamicoglace.

Indsendt af
d.
17.05.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem