Boller - side 2

Lækre boller med durummel
Boller med durummel

Dejlige boller med durummel, der smager allerbedst, når de er nybagte. Især hvis man får dem lune med lidt smør, for de minder meget om klassiske fødselsdagsboller.

En hel kurv fuld af skønne friskbagte ciabattaboller
Ciabattaboller

Dejlige luftige ciabattaboller, der bliver koldhævede og dermed får den lækreste krumme. Bollerne bages ved høj varme, hvilket giver dem en dejlig sprød overflade.

Friskbagte korsboller
Engelske Korsboller med kanel

Prøv denne skønne opskrift på traditionelle engelske korsboller. Der er til 12 bløde og velsmagende boller som serveres bedst frisk fra ovnen med syltetøj eller smør.

Safranboller eller Luciaboller hedder på svensk lussekatter
Luciaboller

Luciaboller er en svensk tradition. Det er luftige boller med safran og rosiner, der er formet som på billedet, og de serveres på Luciadag, d. 13. december.

Luftige og lækre burgerboller med sesam.
Luftige burgerboller

Ufatteligt luftige burgerboller med sesam på toppen, der er rigtig nemme at lave. De hjemmelavede burgerboller smager langt bedre end dem, man køber, så det er bare med at komme i gang.

De nybagte hveder
Opskrift på hveder

Nem opskrift på bløde og luftige hveder med en let sødlig og krydret smag af kardemomme. De kan enten spises nybagte eller dagen efter, hvor de bliver ekstra lækre af at blive ristet let.

Lækre og luftige rødbedeboller med solsikkekerner.
Rødbedeboller

Der er fuld knald på farven i disse smukke og lækre rødbedeboller. Rødbederne skaber en dejlig sødlig smag i de luftige boller, mens solsikkekernerne tilføjer lidt knas.

Lækre solsikkeboller med et rustikt udseende.
Solsikkeboller

Luftige og lækre solsikkeboller, hvor du helt slipper for at have hænderne i dejen, da de bare skal klattes ud på et stykke bagepapir efter hævning. De rustikke boller får en skøn sprød skorpe.

Dejlige nybagte valnøddeboller
Valnøddeboller

Dejligt luftige valnøddeboller med fuldkornshvedemel. Valnødderne ligger og gemmer sig som små, lækre overraskelser, og de giver en god kontrast til bollernes luftige krumme.

Fødselsdagsbollerne kan evt. laves uden kardemomme.
FødselsdagsBoller

Ingen fødselsdag uden boller. Ved at følge vores populære opskrift kan du let lave dejligt luftige fødselsdagsboller til dig og alle dine gæster.

Billede af de grove burgerboller.
Grove burgerboller

Hæv nemt kvaliteten på dine burgere ved at lave burgerbollerne selv. Det er ikke ret tidskrævende. Disse er tilmed en grov og dermed lidt sundere variant.

Friskbagte luftige teboller der venter på at blive spist
Luftige teboller

Dejligt luftige teboller med kardemomme, der giver en fantastisk smag og får hele huset til at dufte skønt af hjemmebag.

De nybagte maltboller køler af på en rist.
Maltboller

Gode maltboller som er dejligt luftige selvom de også indeholder fuldkornsmel.

Bollerne har en fantastisk luftig krumme og masser af kerner og frø
Boller med hørfrø og chiafrø

Skønne luftige boller, der er fyldt med hørfrø, sesamfrø og chiafrø, der giver lidt at tygge på og i samarbejde med havregryn giver en fantastisk konsistens.

Super lækre boller med kefir, hvedemel og havregryn
Boller med kefir

Kanongode boller med kefir, som skaber en ekstra saftig krumme og en lækker smag.