Boller - side 2

Dejlige boller med durummel, der smager allerbedst, når de er nybagte. Især hvis man får dem lune med lidt smør, for de minder meget om klassiske fødselsdagsboller.

Dejlige luftige ciabattaboller, der bliver koldhævede og dermed får den lækreste krumme. Bollerne bages ved høj varme, hvilket giver dem en dejlig sprød overflade.

Prøv denne skønne opskrift på traditionelle engelske korsboller. Der er til 12 bløde og velsmagende boller som serveres bedst frisk fra ovnen med syltetøj eller smør.

Luciaboller er en svensk tradition. Det er luftige boller med safran og rosiner, der er formet som på billedet, og de serveres på Luciadag, d. 13. december.

Ufatteligt luftige burgerboller med sesam på toppen, der er rigtig nemme at lave. De hjemmelavede burgerboller smager langt bedre end dem, man køber, så det er bare med at komme i gang.

Nem opskrift på bløde og luftige hveder med en let sødlig og krydret smag af kardemomme. De kan enten spises nybagte eller dagen efter, hvor de bliver ekstra lækre af at blive ristet let.

Der er fuld knald på farven i disse smukke og lækre rødbedeboller. Rødbederne skaber en dejlig sødlig smag i de luftige boller, mens solsikkekernerne tilføjer lidt knas.

Luftige og lækre solsikkeboller, hvor du helt slipper for at have hænderne i dejen, da de bare skal klattes ud på et stykke bagepapir efter hævning. De rustikke boller får en skøn sprød skorpe.

Dejligt luftige valnøddeboller med fuldkornshvedemel. Valnødderne ligger og gemmer sig som små, lækre overraskelser, og de giver en god kontrast til bollernes luftige krumme.

Ingen fødselsdag uden boller. Ved at følge vores populære opskrift kan du let lave dejligt luftige fødselsdagsboller til dig og alle dine gæster.

Hæv nemt kvaliteten på dine burgere ved at lave burgerbollerne selv. Det er ikke ret tidskrævende. Disse er tilmed en grov og dermed lidt sundere variant.

Dejligt luftige teboller med kardemomme, der giver en fantastisk smag og får hele huset til at dufte skønt af hjemmebag.

Gode maltboller som er dejligt luftige selvom de også indeholder fuldkornsmel.

Skønne luftige boller, der er fyldt med hørfrø, sesamfrø og chiafrø, der giver lidt at tygge på og i samarbejde med havregryn giver en fantastisk konsistens.

Kanongode boller med kefir, som skaber en ekstra saftig krumme og en lækker smag.