Boller - side 3

Langtidshævede boller med den luftigste krumme og den sprødeste skorpe. Mums!
Nemme langtidshævede boller

Super nemme langtidshævede boller, som du kan smække sammen om aftenen og bage næste morgen. De har en dejlig luftig krumme og sprød skorpe, og du slipper helt for at have dej på fingrene.

Overbollen er her pyntet med sprøde græskarkerner
Nøddeboller

Anvend de alsidige nøddeboller som utraditionelle, men super lækre burgerboller eller server lune til morgenmad eller som mellemmåltid. Også gode i madpakken.

Bollerne har en dejlig luftig krumme
Teboller med chokolade

Dejligt luftige teboller med chokolade, der smager ekstra godt med lidt smør. De er helt perfekte til f.eks. en fødselsdagsfest, en skovtur eller bare en kop eftermiddagskaffe.

Luftige vaniljeboller, der både smager og dufter fabelagtigt.
Vaniljeboller

Skønne vaniljeboller, der både dufter og smager himmelsk. De er super nemme at lave, og så bliver de dejligt luftige.

Gode og sunde boller, der er nemme at lave. Bemærk at de skal hæve længe.
Gulerodsboller

Server nybagte gulerodsboller som morgenmadsboller i weekenden, som et sundere alternativ til fødselsdagsboller eller giv børnene dem med i madpakken.

Disse grovboller er både fedtfattige og smager godt.
Grovboller

Grovboller er det sunde og lækre alternativ til madpakken eller som en lækker snack. Så er de ydermere så nemme at lave, at alle kan være med til det.

Var det noget med en speltbolle?
Speltboller

Nemme speltboller med masser af sunde kerner og frø, som både giver noget bid til bollerne og holder dig mæt i længere tid.

De forrygende gode rugboller er også flotte med et lille drys sesam.
Gode rugboller

Enkle og virkelig gode rugboller med et højt indhold af rugmel, som skaber en fantastisk grov krumme og i samspil med solsikkekernerne giver et godt bid.

En hel plade fyldt med nybagte, grove gulerodsboller.
Grove gulerodsboller

Lækre gulerodsboller som er både luftige og saftige - selvom de grove.

Gyldne osteboller med ost både indeni og udenpå.
Osteboller

Ufatteligt luftige osteboller, hvor osten både giver en rund og dejlig smag indeni samt en sprød og lækker skorpe udenpå. Spis bollerne, som de er eller med pålæg.

Dejlige hjemmebagte boller med chiafrø både indeni og på toppen
Boller med chiafrø

Super gode hjemmebagte boller med chiafrø og speltmel, så de er sundere, men stadig har en skøn luftig krumme. De kan virkelig anbefales.

Friske lune boller med græskarkerner
Boller med græskarkerner

Disse dejlige boller med græskarkerner har en sej skorpe, der giver noget bid til de luftige boller. De kan bruges til alt fra morgenmad til frokost eller måske en eftermiddagssnack.

Super skønne pizzaboller med fyld.
Pizzaboller

Vildt lækre pizzaboller, der består af en blød og lækker bund, der smøres med tomatsauce og toppes med lækkert fyld af skinke, pepperoni og smeltet ost og minder meget om det lækre italienske focaccia-brød.

De skønne grove scones med rosiner og nødder smager ekstra godt helt nybagte.
Grove scones med rosiner

Super nemme og grove scones med søde rosiner, grofthakkede nødder og et frisk strejf af appelsin og citron.

De nybagte gulerodsboller med solsikkefrø.
Gulerodsboller med solsikkekerner

Lad dig ikke skræmme af navnet: Gulerodsbollerne er bestemt ikke kedelige. De er f.eks. rigtig gode til morgenmad, madpakker og sandwich.