Chokoladekage - side 5

Et stykke dejlig blødende chokolade bagt uden mel
Blødende chokoladekage uden mel

Den lækreste blødende chokoladekage, der laves helt uden mel. Den er flydende indeni, og den smager fantastisk, hvis den serveres lun evt. med lidt vaniljeis til.

Den kondenserede mælk på toppen gør den her brownie ekstra lækker
Brownie med kondenseret mælk

Himmelsk brownie med kondenseret mælk, der bages med i ovnen, så det bliver gyldent og karamelliseret. En utrolig god kombinationen, og opskriften er meget let at gå til.

Skønne brownies med friske jordbær på toppen
Brownies med jordbær

Lækre brownies med dejlige friske jordbær på, som skaber en skøn kontrast til den intense kage – både hvad angår smag, konsistens og udseende.

Pynt med revet appelsinskal og opnå et smukt resultat.
Chokolade cupcakes med appelsin

Afvig en smule fra de klassiske chokolade cupcakes ved at tilsætte et strejf af frisk frugt. Gode til alt fra eftermiddagskaffe til fødselsdagsfester.

Flotte chokoladecupcakes med den lækreste smørcreme.
Chokoladecupcakes

Saftige chokoladecupcakes med en fyldig smag af chokolade som sammen med smørcremen på toppen falder i god jord hos både store og små. Bestem selv farven på cremen for at give kagerne et personligt præg.

Et stykke lækker chokoladekage med flødeostcreme
Chokoladekage med flødeostcreme

Virkelig lækker og luftig chokoladekage med både lys og mørk chokolade samt en topping af frisk og fløjlsblød flødeostcreme, der bliver bagt sammen med kagen.

Intens og blød chokoladekage med den lækreste hindbærcreme.
Chokoladekage med hindbærcreme

Vanvittig lækker chokoladekage med hindbærcreme. Den intense og søde smag af chokolade går super godt i spænd med den dejlige syrlige smag af friske hindbær.

Mangoskiverne former en blomst på chokoladekagen
Chokoladekage med mango

Luksus chokoladekage med frisk mango på toppen, der giver et godt modspil til den intense chokoladesmag og får kagen til at ligne en stor gul rose.

Hjemmelavet chokoladelagkage med appelsin.
Chokoladelagkage med appelsin

Fantastisk lækker og intens chokoladelagkage med frisk appelsin, appelsinsyltetøj og den mest fantastiske bløde chokoladecreme, der både indgår i lagene og pynter på toppen.

De færdige chokoladelagkagebunde er klar til at blive fyldt med lækre sager.
Chokoladelagkagebunde

En kage med lækre chokoladelagkagebunde smager hammer godt, og den bliver ekstra god, hvis bundene er hjemmelavede. De er nemme at lave og kræver hverken specielt udstyr eller et væld af ingredienser.

Svampede og søde chokolademuffins med smeltede skumfiduser.
Chokolademuffins med skumfiduser

Henrivende chokolademuffins med en hvirvel af smeltede skumfiduser, der giver kagerne en ekstra lækker sødme og dejlig sprødhed. De svampede muffins kan serveres for alle med en sød tand.

Skøn svampet hvid chokoladekage spækfyldt med herlig rabarber
Hvid chokoladekage med rabarber

Fantastisk svampet hvid chokoladekage med en dejlig overraskelse i form af knasende stykker hvid chokolade samt skønne rabarber, der tilføjer en frisk dimension til kagens intense smag.

Super lækker islagkage med browniebunde og kaffeis.
Islagkage med browniebund og kaffeis

Virkelig lækker islagkage, der kombinerer intens browniebund, cremet kaffeis og knasende chokoladestykker. Pyntes flot med knuste kiks og friske hindbær.

Vildt lækker kage med smag af chokolade og skøn hindbærcreme på toppen
Kage med hindbærcreme

Fremragende kage med chokolade og den lækreste hindbærcreme på toppen, der giver et dejligt frisk pift. Kagens super svampede konsistens gør den bare endnu bedre.

Et stykke svampet kage med et tykt lag cremet karamelglasur
Kage med karamelglasur

Dejlig svampet kage med en cremet karamelglasur og en intens smag af mørk chokolade. Kagen er perfekt til en kop te eller kaffe.