Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Hovedretter - side 27

  • Herremad
        Dejlig pastaret med rejer og laks, favoritter fra havet.
        Pasta med laks og rejer

        Nem og nærende hverdagsret med pasta i klassisk kombination med laks og rejer. Mængden af chili kan justeres efter smag eller helt undlades, hvis der er børn.

        Smugkig på ingredienser
        • 400 g laks
        • smør til stegning
        • citronpeber
        • salt
        • 1/4 løg
        • 1/4 frisk chili
        • 4 spsk rejer
        • 1 1/2 dl fløde
        • båndpasta
        Nem og lækker mad med frisk pasta og friske tomater.
        Pasta med sauterede tomater, forårsløg, oliven og basilikum

        Nemmere - og hurtigere - bliver det ikke at tilberede et fuldendt aftensmåltid. Sauterede tomater, friske forårsløg og sorte oliven akkompagnerer smukt pastaen.

        Smugkig på ingredienser
        • 250 g båndpasta
        • 8 tomater
        • 3 spsk jomfruolivenolie
        • 2 forårsløg
        • 4 fed hvidløg
        • 24 sorte oliven med sten
        • 1 potte frisk basilikum
        • 4 spsk parmesanost (Friskrevet)
        • salt
        • peber
        En tallerken lækker spelt-pasta
        Pastaret med spelt-pasta

        Denne pastaret laves med spelt-pasta, en cremet, krydret sauce, samt marineret, stegt tofu. Har du mod på noget nyt, bør du prøve denne ret!

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 400 g tofu
        • 2 spsk tamari sauce
        • 1 tsk stødt ingefær
        • 250 g speltmel pasta
        • 1 løg
        • 2 chilier (friske)
        • 2 fed hvidløg
        • 1 ingefær (revet)
        • saften fra 1 citron
        • 2 tsk korianderfrø (knuste)
        • 2 tsk kommenfrø (knuste)
        • 25 g frisk koriander
        • 1 spsk tamari sauce
        • 5 dadler
        • 1 ds kokosmælk
        Anderledes pastasalat med røget makrel og en god dressing.
        Pastasalat med røget makrel

        En prima pastasalat med røget makrel og den perfekte dressing til. Server som tilbehør til aftensmaden eller tag med som en sund frokostsalat.

        Smugkig på ingredienser
        • 250 g pasta
        • 1 rødløg eller alm. løg
        • 1 bdt persille
        • 1 bdt purløg
        • 200 g ærter
        • 100 g sorte oliven (drænet vægt)
        • ca. 200 g røget makrel
        • saften af 1/2 citron
        • 2 spsk dijonsennep
        • 3 spsk flydende honning
        • olie efter smag
        • salt
        • peber
        Fyldig pastasalat med mørbrad og masser af grønt.
        Pastasalat med svinemørbrad

        Alletiders italienske pastasalat med saftig svinemørbrad, intens pesto og oliven samt solmodne tomater, stegte champignoner og friske krydderurter.

        Smugkig på ingredienser
        • 400 g pasta
        • 1 svinemørbrad
        • salt
        • peber
        • 4 spsk olie
        • 400 g champignoner
        • 400 g tomater (små)
        • 2 bdt persille
        • 2 bdt basilikum
        • 8 spsk pesto (jeg brugte rød pesto)
        • 100 g oliven
        Peberbøffen kan f.eks. serveres med almindelige eller søde kartofler.
        Peberbøf

        Peberbøf er en klassisk middagsret, mættende, solid og saftig. Ekstra interessant bliver den serveret med en intensiv cognacsauce, fuld af smag.

        Smugkig på ingredienser
        • 2 tsk sort peber
        • 175 g bøf af afpudset tykstegsfilet
        • 15 g smør
        • 1 tsk majsolie eller vindruekerneolie
        • 2 champignoner
        • 1 spsk cognac
        • 2 spsk flødeost med peberrod
        • tomater (i både til pynt)
        Flot og farverig ser pizzaen ud, når parmaskinken toppes med grøn spinat.
        Pizza med parmaskinke og spinat

        En ekstravagant pizza med spinat og parmaskinke. Den er med fyldets diversitet ikke bare interessant for børnene, men også for de voksne. Super familieret.

        Smugkig på ingredienser
        • 25 g gær
        • 400 g hvedemel (gerne italiensk type 00)
        • 1 tsk salt
        • 2 dl vand (lunkent)
        • 1 pk parmaskinke
        • 100 g fetatern
        • 1 mozzarella ost (ca. 125 g., skåret i skiver)
        • 20 oliven
        • 1 løg (skåret i skiver)
        • 1 håndfuld spinat
        • 1 ds hakkede tomater
        • 1 fed hvidløg
        • oregano
        • salt
        • peber
        • 1 1/2 tsk sukker
        • salt
        Annonce
        Hjemmelavet pizza med champignon, rød peber, løg og pepperoni.
        Pizza med pepperoni

        Servér pizza med masser af smag som et aftensmåltid, der vil glæde hele familien, brug den i madpakken eller som natmad, de fleste vil kunne lide.

        Smugkig på ingredienser
        • 1/2 tsk chili
        • 1 fed hvidløg
        • 1 tsk oregano
        • 3 dl tomatsauce
        • salt
        • peber
        • 1/2 glas champignoner
        • 1/2 bk pepperoni
        • 1 løg
        • 1 rød peberfrugt
        • oregano
        • revet ost
        • 1 ps pizzamel
        En simpel grøntsagstærte med kylling.
        Porretærte med kylling og mandler

        Kylling og porrer skæres i mindre skiver og kommes i et tærtefad sammen med mandler. En æggemasse med creme fraiche hældes over fyldet og bages cirka 40 minutter.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 tærtedej (kan laves selv eller købes færdigt i supermarkedet)
        • 150 g kylling (kogt eller stegt)
        • 2 porrer
        • 20 mandler
        • 5 æg
        • 3 dl creme fraiche
        • salt
        • peber
        En lækker hverdagsret med quinoa og chorizo.
        Quiñoa med chorizo

        Kraftfuld gryderet med quiñoa, chorizo og grøntsager. Hverdagsmad fuld af smag.

        Smugkig på ingredienser
        • 3 løg
        • 2 fed hvidløg
        • 2 spsk olivenolie
        • 3 peberfrugter
        • 150 g chorizopølse eller pepperoni
        • 4 dl quinoa
        • 2 dl hvidvin eller sherry
        • 6 dl hønsebouillon
        • salt
        • peber
        • paprika
        • 1 bdt forårsløg
        • 1 bdt persille
        Kylling og quinoa i fad.
        Quiñoa med kylling

        Spændende, sund, mættende ovnret med quiñoa og kylling - og masser af smag.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 500 g kyllingebryst
        • peber
        • 2 spsk olie
        • 4 løg
        • 2 fed hvidløg
        • 3 peberfrugter
        • 1 tsk spidskommen
        • 1/2 tsk kardemomme
        • 4 dl quinoa
        • 2 dl hvidvin eller sherry
        • 6 dl hønsebouillon
        • 1 knsp safran
        • 4 stjerneanis
        Rigtig lækker quinosalat med saftige kyllingefileter.
        Quinoasalat med kylling

        Asiatisk inspireret quinoasalat med kylling og mango. Sund, velsmagende og nærende hovedret.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 2 dl quinoa
        • 4 dl vand
        • 1 1/2 dl teriyaki sauce
        • ca. 300 g kyllingeinderfilet (eller kyllingebryst)
        • 1 mango
        • 1/2 løg
        • 2 spsk ingefær
        • 2 peberfrugter
        • saften fra 1/2 limefrugt
        Risengrød med det hele til.
        Risengrød med letmælk

        Risengrød med kanelsukker og smørklat er meget populært ved juletid hos hele familien. Nemt og billigt at lave og så smager det jo herligt.

        Smugkig på ingredienser
        • 5 dl grødris
        • 4 dl vand
        • 2 l letmælk
        • 1 tsk salt
        • kanelsukker
        • smør
        En spændende risottoret.
        Risotto med champignon og spinat

        En meget spændende risotto opskrift med spinat, champignon og ost.

        Smugkig på ingredienser
        • 300 g risottoris
        • 8 dl grøntsagsbouillon (eller hønse- eller oksekødsbouillon)
        • 1 spsk olivenolie
        • 1 spsk smør
        • 1 løg
        • 1 fed hvidløg
        • 4 dl hvidvin eller vermouth
        • 150 g spinat
        • 6 champignoner
        • evt. lidt persille
        • 25 g smør
        • 75 g revet parmesanost
        • salt
        • peber
        Skinkeculotte med ovnkartofler og sauce.
        Rosastegt skinkeculotte

        En traditionel hovedret, hvor der ikke mangler noget. Mør skinkeculotte med kryddersmør, ovnkartofler samt brun sovs. God til hverdag såvel som en gæstemiddag.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 skinkeculotte (à ca. 750 gram)
        • 2 dl vand
        • 25 g smør
        • 1 tsk tørret timian
        • 1 fed hvidløg (knust)
        • salt
        • peber
        • 4 spsk persille
        • 750 g kartofler
        • 2 spsk rødløg
        • 50 g smør
        • groft salt
        • 2 dl piskefløde
        • 2 spsk meljævning
        • kulør
        • salt
        • peber
        1. « Forrige
        2. 1
        3. …
        4. 25
        5. 26
        6. 27
        7. 28
        8. 29
        9. 30
        10. Næste »
        Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

        © HEPHEY ApS 2002-2025