Mørbradgryde

Vores populære opskrift på mørbradgryde er nem at lave og yderst velsmagende.

Et sikkert hit for både unge og gamle når den serveres til aftensmaden.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1 svinemørbrad
  • 1/2 l madlavningsfløde
  • 2 dl mel
  • 250 g champignoner
  • 1 pk bacon
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • hvidløgssalt
  • ca. 4 spsk paprika

Melet blandes med salt og peber, mørbraden skæres i skiver og vendes i melet. Steg nu bacon og herefter mørbradbøfferne. Smid de hakkede tomater og fløde i gryden. Champignonerne vaskes, skæres i skiver og puttes i gryden sammen med salt, peber, hvidløgssalt og paprika, efter smag. Varm godt igennem og server retten.

Se også:
Mega god mørbradgryde med cocktailpølser og sprøde bacontern på toppen.

Indsendt af
d.
28.12.04.
Kategori:

Godt tilbehør til mørbradgryden

Mørbradgryden kan f.eks. serveres med ris eller kartoffelmos, men jeg kan også varmt anbefale disse 3 slags tilbehør:

Virkelig lækker blomkålsmosGod kartoffelmos med selleriSunde grøntsagsris

Næringsindhold

pr. personhele portionen
Kalorier559 kcal2235 kcal
Kulhydrat37 g146 g
Protein43 g173 g
Fedt28 g113 g


*Næringsberegningen omfatter kun selve mørbradgryden - ikke tilbehøret. Beregningen omfatter alt melet i ingredienslisten. Hvis du ikke bruger alt melet i retten, vil antal kalorier og kulhydrater være lavere.

Indsendt af
d.
28.12.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem