Italiensk tilbehør til oksemørbrad
Det lækreste italienske tilbehør til oksemørbrad med dejlige ovnbagte grøntsager, der får en drøngod smag fra hvidløg, timian og olivenolie.
Ingredienser
til 4 personer- 1 squash
 - 1 aubergine
 - 2 fed hvidløg
 - 4 spsk olivenolie
 - 4 kviste frisk timian
 - 1 spsk salt
 - peber
 - 3 rødløg
 - 4 tomater
 
Sådan laver du tilbehøret
Skyl squash og aubergine, og skær begge dele i tynde skiver.
Pil hvidløg, og pres dem ned i olivenolien. Pluk bladene af timian, og kom dem i olien sammen med salt. Krydr godt med peber. Vend krydderolien sammen med squash- og aubergineskiver.
Pil rødløg, og skyl tomaterne. Skær begge dele i tynde skiver.
Fordel squash, aubergine, rødløg og tomater skiftevis i et smurt ildfast fad (ca. 20x25 cm).
Sæt fadet i ovnen, og bag det i 35-40 minutter ved 210 grader.
Se også:
Lækkert svampe tilbehør til oksemørbrad
Sprøde kartofler til oksemørbrad
Super god salat til oksemørbrad
Tilbehør til oksemørbrad om sommeren
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det italienske køkken
Arbejdstid i køkkenet: 
Bagetid: 
Samlet tidsforbrug: 
Næringsindhold for det italienske tilbehør
| pr. person | hele portionen | |
|---|---|---|
| Kalorier | 204 kcal | 817 kcal | 
| Kulhydrat | 13 g | 53 g | 
| Protein | 4 g | 14 g | 
| Fedt | 14 g | 56 g | 
- Publiceret d.
 - 08.11.21.
 
- Kategori:
 - Madopskrifter ›
 - Ingredienser ›
 - Kødretter ›
 - Mørbrad ›
 - Oksemørbrad ›
 - Tilbehør til oksemørbrad