Italiensk tilbehør til oksemørbrad

Det lækreste italienske tilbehør til oksemørbrad med dejlige ovnbagte grøntsager, der får en drøngod smag fra hvidløg, timian og olivenolie.

4,0  –  2 stemmer  –  Stem her
  • Tilbehøret ser flot ud og er intet mindre end det perfekt til en god oksemørbrad.
  • De dejlige italienske smager er super gode sammen med det saftige kød.
Til 4 personer
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 4 kviste frisk timian
  • 1 spsk salt
  • peber
  • 3 rødløg
  • 4 tomater

Skyl squash og aubergine, og skær begge dele i tynde skiver.

Pil hvidløg, og pres dem ned i olivenolien. Pluk bladene af timian, og kom dem i olien sammen med salt. Krydr godt med peber. Vend krydderolien sammen med squash- og aubergineskiver.

Pil rødløg, og skyl tomaterne. Skær begge dele i tynde skiver.

Fordel squash, aubergine, rødløg og tomater skiftevis i et smurt ildfast fad (ca. 20x25 cm).

Sæt fadet i ovnen, og bag det i 35-40 minutter ved 210 grader.

Se også:
Lækkert svampe tilbehør til oksemørbradSprøde kartofler til oksemørbradSuper god salat til oksemørbrad

Indsendt af
d.
08.11.21.
Kategori:

Fakta om opskriften

Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det italienske køkken
Arbejdstid i køkkenet:
Bagetid:
Samlet tidsforbrug:

Næringsindhold for det italienske tilbehør

pr. personhele portionen
Kalorier204 kcal817 kcal
Kulhydrat13 g53 g
Protein4 g14 g
Fedt14 g56 g
Hvor mange stjerner giver du?
Stem