Keto brød

Måske den bedste opskrift på keto brød, du kan kaste dig over. Lavet med mandelmel, Pofiber, flødeost og smør, så fedtindholdet skrues i vejret, mens kulhydraterne er helt i bund.

4,5  –  2 stemmer  –  Stem her
  • Brødet får en skøn krumme, selvom det er lavet uden mel
  • Pofiber og mandelmel giver keto brødet en god struktur
Til 1 stk
  • 100 g smør (smeltet)
  • 75 g flødeost
  • 4 æg
  • 75 g mandelmel
  • 50 g Pofiber
  • 20 g sesamfrø
  • 50 g solsikkekerner
  • 2 tsk bagepulver
  • 3/4 tsk salt
  • evt. 1 spsk Sukrin
  • evt. sesamfrø til drys

Smelt smørret, og lad det køle af til stuetemperatur.

Bland smørret sammen med alle de øvrige ingredienser.

Lad dejen stå i 10-15 minutter, så den sætter sig lidt.

Fugt hænderne med vand, og form dejen til et brød. Drys evt. med lidt sesamfrø.

Bag brødet ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Lad det køle helt af på en rist, inden du skærer i det.

Opbevar brødet i en plastikpose.

Indsendt af
d.
30.06.21.
Kategori:

Fakta om opskriften

Måltid: Brød
Oprindelse: Det danske køkken
Arbejdstid i køkkenet:
Bagetid:

Næringsindhold for brødet

pr. skivehele portionen
Kalorier229 kcal2292 kcal
Kulhydrat2,8 g28 g
Protein7 g66 g
Fedt21 g205 g


Hvor stort er brødet?
Opskriften giver et relativt lille brød, som man kan få ca. 10 skiver ud af. Da brødet er meget energitæt, kan man dog ikke spise nær så meget af det som f.eks. almindeligt hvidt brød. Beregn derfor ca. 2 små skiver per person.

Hvor mange stjerner giver du?
Stem