Rösti med rodfrugter

Lækre og sprøde rösti med revne rodfrugter, der steges på panden, så de får et rustikt udseende. De smager super godt og kan serveres til alt fra fisk til oksekød.

Til 3 personer
  • 3 kartofler
  • 2 gulerødder (store)
  • 1/2 knoldselleri
  • 1 løg (stort)
  • 3 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 tsk salt
  • olie til stegning

Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør.

Skræl kartofler og gulerødder, og riv dem på et rivejern. Fjern det yderste lag af knoldsellerien. Skyld derefter knoldsellerien og riv den. Pil løget, og riv det, eller hak det fint.

Pres alle grøntsagerne for vædde i et rent viskestykke. Bland de revne grøntsager med æg, mel og salt. Bland det hele godt sammen.

Steg små rustikke klatter på en pande i lidt olie, til de er gyldne og sammenhængende. Bag dem evt. færdigt i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
21.03.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.03.16.
Kategori: