Spansk mad - side 2

Simpel ret med tre forskellige slags tapas med varierende udtryk og hver deres karakteristiske smagsnoter, som samtidig supplerer hinanden godt.

Små lækre og bløde grønne pebre, der passer perfekt som tapas. De små pebre smager mildt, men har en dejlig krydret eftersmag. De er utroligt nemme at lave i ovnen.

Denne opskrift på kylling i ovlienmarinade, stammer fra Spanien. Den kaldes også for spansk kylling, idet marinaden er lavet med inspiration fra middelhavet.

Denne dejlige ret har sin oprindelse i Spanien, hvor ris med ost og tomater er brugt som tilbehør til mange forskellige kødretter. Det er alle tiders opskrift!

Bag et rigtigt dejligt spansk brød med lufttørret skinke og oliven.

Nem ret med champignon og skinke. Sæt den sammen med andre små tapas-retter, sæt et par gode oste på bordet og du har et aftensmåltid som på spanske tapasbarer.

Saftige og krydrede spanske kødboller med chorizo i en fantastisk tomatsauce. Kan serveres traditionelt med pasta, men vil også passe forrygende som del af en tapasbuffet.