Spansk mad - side 2

        En af de retter der både er hurtige og smager fantastisk.
        Tapas - ret med tapas

        Simpel ret med tre forskellige slags tapas med varierende udtryk og hver deres karakteristiske smagsnoter, som samtidig supplerer hinanden godt.

        Bløde, små grønne pebre, der passer perfekt som tapas.
        Tapas med små grønne pebre

        Små lækre og bløde grønne pebre, der passer perfekt som tapas. De små pebre smager mildt, men har en dejlig krydret eftersmag. De er utroligt nemme at lave i ovnen.

        Saftig kylling med masser af smag fra marinaden.
        Kylling i olivenmarinade

        Denne opskrift på kylling i ovlienmarinade, stammer fra Spanien. Den kaldes også for spansk kylling, idet marinaden er lavet med inspiration fra middelhavet.

        Spanske ris med ost.
        Ris med ost

        Denne dejlige ret har sin oprindelse i Spanien, hvor ris med ost og tomater er brugt som tilbehør til mange forskellige kødretter. Det er alle tiders opskrift!

        Brødet er med hvedemel og fuldkornsmel.
        Spansk brød

        Bag et rigtigt dejligt spansk brød med lufttørret skinke og oliven.

        Med de fine farver vil denne tapas se flot ud på det spanske bord.
        Spansk tapas

        Nem ret med champignon og skinke. Sæt den sammen med andre små tapas-retter, sæt et par gode oste på bordet og du har et aftensmåltid som på spanske tapasbarer.

        Saftige spanske kødboller i en formidabel tomatsauce
        Spanske kødboller i tomatsauce

        Saftige og krydrede spanske kødboller med chorizo i en fantastisk tomatsauce. Kan serveres traditionelt med pasta, men vil også passe forrygende som del af en tapasbuffet.