Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Boller - side 3

  • Fastelavnsboller
    • Fyld til fastelavnsboller
  • Grovboller
  • Osteboller & Ostebrød
  • Gulerodsboller
  • Boller med havregryn
Friskbagte luftige teboller der venter på at blive spist
Luftige teboller

Dejligt luftige teboller med kardemomme, der giver en fantastisk smag og får hele huset til at dufte skønt af hjemmebag.

Smugkig på ingredienser
  • 2 dl vand
  • 1 æg
  • 25 g gær
  • 40 g sukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 450 g hvedemel
  • 50 g smør (stuetemperatur)
  • 3/4 tsk salt (fint)
  • vand
  • mælk
De nybagte maltboller køler af på en rist.
Maltboller

Gode maltboller som er dejligt luftige selvom de også indeholder fuldkornsmel.

Smugkig på ingredienser
  • 25 g gær
  • 4 dl vand (lunkent)
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 150 g fuldkornshvedemel
  • 50 g maltmel
  • ca. 300 g hvedemel
De lune bananboller smager også godt med peanutbutter.
Bananboller

Disse bananboller er en rigtig god eftermiddagssnack som bl.a. indeholder banan, havregryn, valnødder og rosiner.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 2 1/2 dl kærnemælk
  • 50 g gær
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk salt
  • 2 bananer (modne)
  • 2 1/2 dl A38 (eller tykmælk/ymer)
  • 150 g havregryn
  • 50 g Kellog's All-Bran (kan erstattes af corn flakes)
  • 100 g rosiner (kan erstattes af soltørrede tranebær)
  • 75 g valnødder
  • ca. 550 g hvedemel
Du kan evt. undlade fennikel, hvis du ikke er så begejstret for denne smag.
Fuldkornsboller

Formidable fuldkornsboller med fennikel, som gør dem perfekte til madbrød, men også kan udelades, hvis man ikke ønsker den smag. Kan også spises til frokost.

Smugkig på ingredienser
  • 4 dl vand
  • 7 dl hvedemel
  • 50 g gær
  • 2 tsk salt
  • Evt. 1 spsk fennikelfrø
  • 1 spsk sukker
  • 250 g hytteost
  • 5 dl fuldkornshvedemel
  • 1 æg
Bollerne har en fantastisk luftig krumme og masser af kerner og frø
Boller med hørfrø og chiafrø

Skønne luftige boller, der er fyldt med hørfrø, sesamfrø og chiafrø, der giver lidt at tygge på og i samarbejde med havregryn giver en fantastisk konsistens.

Smugkig på ingredienser
  • 1/2 dl hørfrø
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 spsk chiafrø
  • 2 dl mælk
  • 2 dl vand
  • 25 g gær
  • 4 1/2 dl hvedemel
  • 2 1/2 dl fuldkornshvedemel
  • 2 dl havregryn
  • 1 knsp salt
  • 2 spsk kokosolie (eller rapsolie)
Super lækre boller med kefir, hvedemel og havregryn
Boller med kefir

Kanongode boller med kefir, som skaber en ekstra saftig krumme og en lækker smag.

Smugkig på ingredienser
  • 125 g smør
  • 5 1/2 dl kefir
  • 700 g hvedemel
  • 100 g finvalsede havregryn
  • 200 g grahamsmel
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 1 pk tørgær
  • 1 æg
  • vand (til pensling)
  • solsikkekerner eller andre kerner (til drys)
Her ser man rigtig, hvor luftige bollerne er
Burgerboller med grahamsmel

Skønne hjemmelavede burgerboller med grahamsmel, som gør, at bollerne både bliver sundere og mætter mere. Opskriften er nem at gå til, så det er ingen sag at lave dem selv.

Smugkig på ingredienser
  • 50 g gær
  • 4 dl vand (lunkent)
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 4 dl hvedemel
  • 1 spsk olie (smagsneutral)
  • 5 dl grahamsmel
  • sesamfrø (til drys)
  • vand (eller mælk)
Annonce
Luftige og grove chokoladeboller med store chokoladestykker.
Nemme chokoladeboller

Forestil dig dejlige, hjemmebagte, lune boller fyldt med chunky chokoladebidder. Uoverskueligt at give sig i kast med tænker du? Ikke med denne opskrift.

Smugkig på ingredienser
  • 15 g gær
  • 25 g smør
  • 1 knsp salt (fint)
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 dl vand
  • 100 g grahamsmel
  • ca. 300 g hvedemel
  • 150 g chokolade (her kan der bruges lys, mørk eller hvid chokolade)
  • 1 æg (sammenpisket)
Langtidshævede boller med den luftigste krumme og den sprødeste skorpe. Mums!
Nemme langtidshævede boller

Super nemme langtidshævede boller, som du kan smække sammen om aftenen og bage næste morgen. De har en dejlig luftig krumme og sprød skorpe, og du slipper helt for at have dej på fingrene.

Smugkig på ingredienser
  • 5 dl vand (lunken)
  • 5 g gær
  • 1 tsk salt
  • 60 g havregryn
  • 60 g grahamsmel (eller en anden grov mel)
  • 400 g hvedemel
Overbollen er her pyntet med sprøde græskarkerner
Nøddeboller

Anvend de alsidige nøddeboller som utraditionelle, men super lækre burgerboller eller server lune til morgenmad eller som mellemmåltid. Også gode i madpakken.

Smugkig på ingredienser
  • 50 g gær
  • 1 dl vand (kropstemperatur)
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk olie (gerne kokosolie)
  • 4 dl grahamsmel
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 50 g mandler
  • 50 g hasselnødder
  • æg til pensling
  • græskarkerner til pynt
Bollerne har en dejlig luftig krumme
Teboller med chokolade

Dejligt luftige teboller med chokolade, der smager ekstra godt med lidt smør. De er helt perfekte til f.eks. en fødselsdagsfest, en skovtur eller bare en kop eftermiddagskaffe.

Smugkig på ingredienser
  • 4 dl vand
  • 2 æg (str. M/L)
  • 50 g gær
  • 85 g sukker
  • ca. 850 g hvedemel
  • 100 g smør
  • 1 1/2 tsk salt (fint)
  • 100 g chokolade
Luftige vaniljeboller, der både smager og dufter fabelagtigt.
Vaniljeboller

Skønne vaniljeboller, der både dufter og smager himmelsk. De er super nemme at lave, og så bliver de dejligt luftige.

Smugkig på ingredienser
  • 7 dl mælk
  • 200 g smør
  • 25 g gær
  • 2 1/2 dl sukker
  • 2 vaniljestænger
  • ca. 20 dl hvedemel
  • 1 æg
  • 1 æg
  • evt. perlesukker til pynt
Server de dejlige valnød- og rosinboller lune med smør.
Boller med rosiner og valnødder

Lækre, luftige boller med havreklid, rosiner og valnødder. Nemt hjemmebag, som kan spises enten som morgenmad, frokost eller et super skønt mellemmåltid.

Smugkig på ingredienser
  • 15 g gær
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt (fint)
  • 1 dl creme fraiche (5%)
  • 4 dl vand
  • 50 g rosiner
  • 50 g valnødder (hakkede)
  • 100 g havreklid
  • 650 g hvedemel
En masse dejlige boller.
Boller med æble og rosiner

Dejlige boller med revne æbler og rosiner. Smager skønt.

Smugkig på ingredienser
  • 25 g gær
  • 2 1/2 dl vand
  • 2 spsk sukker
  • 1 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 2 spsk olie
  • 1 æg
  • 1 dl havregryn
  • 150 g æble (revet)
  • 425 g hvedemel
  • 70 g rosiner
Dejlige frokostboller
Frokostboller

Boller med fuldkornshvedemel, som er gode til frokostpausen.

Smugkig på ingredienser
  • 1 l vand (lunkent)
  • 100 g gær
  • 1 dl olie
  • 1 spsk salt
  • 1 dl sirup
  • 1 kg hvedemel
  • 400 g fuldkornshvedemel
  • 2 dl kokosmel
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl solsikkekerner
  • 2 dl hørfrø
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025