Nytårsopskrifter - Opskrifter på nytårsmad

De bedste nytårsopskrifter på festligt nytårsmad. Alt fra spændende forretter til lækkert kød og eksotiske desserter. Her kan du nemt sammensætte din egen nytårsmenu.

      Kransekage med nougat

      Fantastisk opskrift på kransekage med nougat. Det er nemt at lave selv, og smager meget bedre end det man køber.

      Kransekagestykker

      Frembring smukke kransekagestykker til nytår eller andre større fester. Husk at lave dem i god tid, så de kan hvile i fryseren min. 12 timer før servering.

      Smuk og lækker nytårskage med mousse og en skøn mandelbund
      Nytårskage med mousse

      Fantastisk festlig og lækker nytårskage med mousse af skovbær på en skøn mandelbund med hvid chokolade. Kagen er pyntet med frisk hindbærgelé, karamel, mynte og små chokoladekugler.

      Lyserød laks i smukt selskab med grøn mayonnaise og æggenes smilende gule blommer.
      Varmrøget laks med tilbehør

      Fantastisk flot og lækker ret med varmrøget laks og tilbehør bestående af bl.a. agurk, radiser, æg og purløgsmayo. Servér som en lækker frokost, forret eller som hovedret.

      Denne opskrift med avocado og rejer er velegnet som forret.
      Avocado med fyld - Opskrift med avocado

      En meget populær forret, som kan varieres i det uendelige. Her er opskriften med rejer, creme fraiche og finthakket dild.

      Forsøg at lave dem så man kan se både bacon, abrikosen og osten. Åbningen skal dog ikke være så stor at osten flyder ud.
      Baconsvøbte abrikoser med rygeost

      Sprød bacon, bløde og søde abrikoser og ostens røgede smag forenes i denne lille lækre og nemme snack. Også velegnet som pindemadder.

      Laksemousse pænt pyntet og klar til servering.
      Laksemousse

      Laksemousse er en populær forret til særlige højtider og festlige lejligheder på grund af den gode smag og den dekorative form. Så er den tilmed også let at lave.

      Lækre blinis pandekager med flødeost, laks og dild
      Blinis med laks

      De skønneste blinis med laks, flødeostecreme og dild, der både er smukke og velsmagende. De er helt ideelle som forret eller tapas, og de er super nemme at lave.

      Kødet er lækkert når det er rosastegt.
      Langtidsstegt oksemørbrad

      Langtidsstegt oksemørbrad er noget af det lækreste man kan servere. Her kan du se hvordan du tilbereder det på den helt rigtige måde.

      Oksemørbrad med bacon skåret i lækre skiver.
      Oksemørbrad med bacon

      Oksemørbrad med bacon er en dejlig og let måde at gøre hovedretten ekstra spændende. Server med valgfrit tilbehør.

      Rejecocktail kan gøres meget dekorativ.
      Rejecocktail

      Populær opskrift på en fantastisk og frisk rejecocktail. En klassisk forret, som pynter på alle borde.

      Jeg bruger tigerrejer i rejecocktails - de er mere faste og sprøde.
      Rejecocktail med ananas

      En god rejecocktail er en herlig forret. Her er den lavet med ananas, rødløg og thousand island dressing.

      Blinis toppet med stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg - lækker forret
      Blinis med stenbiderrogn

      Nem opskrift på lækre blinis fyldt med stenbiderrogn, creme fraiche og finthakket rødløg. Det er en simpel, smuk og velsmagende forret, der smager ekstra godt med et glas bobler til.

      Her er champagnesorbeten serveres sammen med chokoladekage og råsyltede skovbær.
      Champagnesorbet

      Frisk champagnesorbet til f.eks. nytår eller sommerfesten. Nem at lave og kan sagtens laves én eller flere dage i forvejen.

      Grønlangkålen ligger klar i gryden.
      Opskrift på grønlangkål

      Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.