Nytårsmad - side 2

      Sprøde kanter og lag på lag kartofler smager helt fantastisk
      Kartofler til oksemørbrad

      Kanongode kartofler til oksemørbrad i form af små kartoffelstakke, der steges super sprøde på alle sider. Fantastisk tilbehør, når det skal være ekstra luksus.

      et tårn af kransekage med flag
      Kransekagetårn

      Et kransekagetårn behøver ikke være svært at lave, selvom det ser imponerende flot ud. Her får du en opskrift, der fortæller dig præcis, hvordan du skal gøre.

      Den lækreste møre oksemørbrad
      Oksemørbrad i sous vide

      Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.

      Salaten er fyldig og lækker og passer helt vildt godt til oksemørbrad
      Salat til oksemørbrad

      Frisk og lækker salat, der passer rigtig godt til oksemørbrad. Super godt tilbehør til f.eks. nytår, hvor salaten også gerne må være lidt luksus.

      Med kapers i og som pynt på toppen.
      Tunmousse med kapers

      Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.

      Lækre små blinis med flødeostecreme, rogn og blødkogt æg
      Blinis med rogn og æg

      Super lækre blinis med smilende æg og rogn fra laks eller ørred på en dejlig flødeostecreme med purløg. Rognen løfter serveringen og gør dine blinis ekstra elegante at se på.

      En god forret som alle kan lide.
      Rejecocktail med avocado

      Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.

      Crème brûlée er ikke en fransk dessertklassiker uden grund.
      Crème brûlée med vanilje og rom

      Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.

      Ved servering kan chokolademoussen f.eks. pyntes med bær og hakket mørk chokolade.
      Hvid chokolademousse

      En herlig mousse med hvid chokolade og græsk yoghurt. En dessert som dine gæster vil elske dig for.

      Et fast indslag i indiske nytårsmenuer.
      Indisk nytårsmad - svinekød med karry

      Skal nytårsaften være lidt eksotisk, så prøv denne opskrift på indisk nytårsmad i form af svinekød i karry med løg, peberfrugt og champignon.

      Meget smuk vegetarisk forret med bolsjebeder og avocadocreme
      Lækker vegetarisk forret

      Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.

      Kan også serveres som forret. Så er der nok til 4 personer.
      Torsk med bacon og rødbeder

      En lækker og smuk ret med torsk og bacon på en bund af skøn kartoffelmos og med dejlige balsamicobagte rødbeder til. Perfekt ret til efterår og vinter.

      God fiskesuppe med torsk og brøndkarse på toppen.
      Torskesuppe

      Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.

      Forsøg at lave dem så man kan se både bacon, abrikosen og osten. Åbningen skal dog ikke være så stor at osten flyder ud.
      Baconsvøbte abrikoser med rygeost

      Sprød bacon, bløde og søde abrikoser og ostens røgede smag forenes i denne lille lækre og nemme snack. Også velegnet som pindemadder.

      En spændende servering for alle.
      Jordbærsoufflé

      En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.