Glutenfri - side 5

Lækker og cremet frugtsalat med et herligt twist af lakrids.
Frugtsalat med lakrids

Frisk og lækker frugtsalat med et twist af lakrids i både cremen og chokoladestykkerne. Desserten er nem at lave og kan spises med god samvittighed, når lækkersulten melder sig.

Bagt sød kartoffel med vegetarisk fyld, cheddar og creme fraiche.
Fyldte søde kartofler (vegetar)

Bagte søde kartofler med lækkert vegetarisk mexi-fyld. Genial restemad der super nemt at lave og smager fuldstændig fantastisk.

Skønne flødeboller med glutenfri mandelbunde.
Glutenfri flødeboller med mandelbunde

Virkelig lækre flødeboller med hjemmelavede, søde, glutenfri mandelbunde, fyldt med det luftigste skum og overtrukket med mørk chokolade. God og simpel opskrift.

Grøntsagsgratinen er lavet med hytteost, så den er super sund og smager herligt.
Grøntsagsgratin med hytteost

Luftig grøntsagsgratin med hytteost og et dejligt miks af bl.a. peberfrugt, spinat og gulerødder. Super skøn og ikke mindst sund aftensmad eller frokost.

Forbagt gulerodsbund.
Gulerodspizza - pizzabund med gulerod

Rigtig god gulerodspizza hvor bunden er lavet af gulerod, parmesan og æg, så den er meget sundere end en almindelig pizzabund - og så har den også meget mere smag.

Lækre gulerødder med sprød bacon omkring – det smager bare godt!
Gulerødder med bacon

Lækre gulerødder med bacon, der på fineste vis kombinerer sprødt og blødt og sødt og salt. De kræver ikke mere end to ingredienser og er virkelig nemme at lave.

Flotte hindbær med en sød kerne af chokoladecreme.
Hindbær med chokolade

De her hindbær med chokolade er super flotte, og så smager de bare hamrende godt. De bløde og friske hindbær fyldes med chokolade, så de får en knasende og sød kerne.

Lækker og luftig chokolademousse med skyr og hvid chokolade. Haps!
Hvid chokolademousse med skyr

Hvid chokolademousse smager fantastisk, og hvis man tilsætter lidt skyr og honning, bliver sødmen afbalanceret, og man får den fineste lille dessert, der passer godt til næsten alle lejligheder.

Hytteosten gør kyllingen mere saftig og lækker.
Kylling med hytteost i ovn

De lækreste kyllingefileter med hytteost lavet i ovnen, så det er ekstra nemt. Den skønne topping med bl.a. persille, paprika og hvidløg giver masser af smag til kyllingen.

Kyllingefrikadeller med spinat og chili.
Kyllingefrikadeller med spinat og chili

Skønne og sunde kyllingefrikadeller med mild spinat og et strejf af stærk chili. Frikadellerne er fuld af smag, og vil helt sikkert være et hit hos både børn og voksne.

Sprøde kålwraps fyldt med hummus og grøntsager
Kålwraps – vegetar

Sunde og nemme vegetar kålwraps, der er fyldt med cremet hummus, sprød peberfrugt, søde majs og frisk persille. De er både lækre og dejligt mættende!

Lækre kålwraps med røget laks, creme fraiche og avocado
Kålwraps med røget laks

Skønne kålwraps med røget laks, der toppes af med creme fraiche, avocado, skalotteløg og frisk dild, der lige sætter prikken over i’et.

Sunde kålwraps med tunsalat og gulerod.
Kålwraps med tun

Lækre og sunde kålwraps med dejlig cremet tunsalat og revet gulerod.

Super lækker og vildt nem opskrift på chokoladeis lavet med kondenseret mælk
Nem chokoladeis – opskrift uden ismaskine

Dejlig nem opskrift på chokoladeis, der kan laves helt uden ismaskine. Isen bliver cremet og lækker, den danner ikke krystaller, og så behøver du heller ikke røre i den undervejs.

Super lækker dessert, der tilmed er nem at lave
Nem dessert med appelsin

Super nem opskrift på en lækker dessert med søde appelsiner, friske hindbær og en skøn creme med vanilje, flødeskum og appelsinskal.