Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Skaldyr - side 2

  • Rejer
    • Rejecocktail
    • Salater med rejer
    • Forretter med rejer
  • Muslinger
    • Kammuslinger
  • Hummer
  • Krebsehaler
En forret dine gæster vil juble over.
Forret med krebsehaler

Krebsehaler med blandt andet avocado, rødløg og cherrytomater i hvedetortillas er en perfekt appetitvækker inden hovedretten.

Smugkig på ingredienser
  • 150 g krebsehaler i lage (drænet vægt)
  • 1/2 rødløg
  • 3 cherrytomater eller cocktailtomater
  • 1/2 bdt persille eller purløg (eller halvt af hver)
  • 1 1/2 dl creme fraiche (18% eller mere)
  • 1 avocado
  • saften fra 1/2 citron
  • 3 håndfulde salat efter smag
  • 3 tortillapandekager
Dejlig paella med et godt glas rødvin til.
Paella med kylling og skaldyr

En fantastisk opskrift på den klassiske spanske ret paella med kylling, chorizopølse, rejer og blåmuslinger.

Smugkig på ingredienser
  • 500 g kyllingebryst
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 400 g risottoris
  • 2 dl tør hvidvin
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 l hønsebouillon
  • 1/2 g safran
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 100 g chorizopølse
  • 150 g rejer (færdigstegte)
  • 400 g blåmuslinger
  • persille (frisk)
Dejlig pasta med rejer i en skøn sauce med hvidløg og fløde.
Pasta med rejer, hvidløg og fløde

Nem pasta med stegte rejer i hvidløg og fløde. Saucen får en lille smule hvidvin og citron, der giver ekstra friskhed til den fyldige, cremede ret.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g rejer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olie (smagsneutral)
  • 1 spsk smør
  • 1/2 dl hvidvin
  • 1 dl fløde (helst piskefløde)
  • 1/2 citron
  • salt
  • peber
  • 250 g frisk pasta
  • evt. revet parmesanost
Skøn og mega fancy forret med jomfruhummer, der steges hel
Forret med jomfruhummer

Skøn forret bestående af lækre jomfruhummere med friske grønne asparges og en let syrlig hvidvinssauce, der passer forrygende til skaldyr.

Smugkig på ingredienser
  • 1 dl hvidvin
  • 50 g smør
  • salt
  • peber
  • 2 spsk smør
  • 1 fed hvidløg
  • 4 jomfruhummere
  • 1/2 citron
  • 300 g asparges
Dekorativt og nemt at lave.
Nem rejesalat

En rigtig god rejesalat som smager godt på brødet eller som en lille forret. Meget simpelt og velsmagende.

Smugkig på ingredienser
  • ca. 300 g rejer i lage (drænet vægt)
  • 2 skalotteløg
  • 1 bdt persille eller purløg (eller halvt af hvert)
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • peber
Pasta med scampi anrettet på tallerken.
Pasta med scampi

En spændende pastaret med lækre rejer og grøntsager, som virkelig smager fantastisk på en skøn hverdagsaften.

Smugkig på ingredienser
  • 15 scampirejer (store)
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 bdt persille
  • 1 potte basilikum
  • 1 1/2 spsk majsstivelse
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl soltørrede tomater
  • 1 rødløg
  • 12 asparges
  • salt
  • peber
  • 2 pk frisk pasta (f.eks. fuldkorns tagliatelle)
Mængden af karry i denne ret afgør hvor stærk den bliver.
Karryret med rejer og kylling

Anderledes karryret med både rejer, kylling og friske grøntsager i en dejlig karry-flødesovs.

Smugkig på ingredienser
  • 4 kyllingefileter
  • 1 ps rejer (150 gr.)
  • 1 squash (lille)
  • 250 g champignoner
  • 1 rød peberfrugt (lille)
  • 1 håndfuld bønnespirer (frisk)
  • 2 fed hvidløg
  • karry
  • salt
  • peber
  • citronsaft
  • 1 dl fløde
  • lidt fedtstof til stegning
Hvidløgene og marinaden gør tigerrejernes smag rigtig god - der er både surt, sødt og stærkt.
Marinerede tigerrejer med hvidløg

En skøn og oplagt forret i form af marinerede tigerrejer, som trækker i en lage med hvidløg i chiliolie.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g hvidløg i chiliolie (vægt inkl. olie)
  • 2 spsk akaciehonning
  • skallen fra 1/2 økologisk citron
  • saften fra 1 1/2 citron
  • 300 g tigerrejer i lage (drænet vægt)
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025