Skaldyr - side 2

Dejlig pasta med rejer i en skøn sauce med hvidløg og fløde.
Pasta med rejer, hvidløg og fløde

Nem pasta med stegte rejer i hvidløg og fløde. Saucen får en lille smule hvidvin og citron, der giver ekstra friskhed til den fyldige, cremede ret.

Skøn og mega fancy forret med jomfruhummer, der steges hel
Forret med jomfruhummer

Skøn forret bestående af lækre jomfruhummere med friske grønne asparges og en let syrlig hvidvinssauce, der passer forrygende til skaldyr.

Dekorativt og nemt at lave.
Nem rejesalat

En rigtig god rejesalat som smager godt på brødet eller som en lille forret. Meget simpelt og velsmagende.

Pasta med scampi anrettet på tallerken.
Pasta med scampi

En spændende pastaret med lækre rejer og grøntsager, som virkelig smager fantastisk på en skøn hverdagsaften.

Mængden af karry i denne ret afgør hvor stærk den bliver.
Karryret med rejer og kylling

Anderledes karryret med både rejer, kylling og friske grøntsager i en dejlig karry-flødesovs.

Hvidløgene og marinaden gør tigerrejernes smag rigtig god - der er både surt, sødt og stærkt.
Marinerede tigerrejer med hvidløg

En skøn og oplagt forret i form af marinerede tigerrejer, som trækker i en lage med hvidløg i chiliolie.