Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Hovedretter - side 28

  • Herremad
        Lækre bøffer med karakteristisk smag af sennep og peberrod.
        Russerbøf

        Russerbøf er oksefilet med sennep og revet peberrod smurt over. Serveres med kartofler og en god øl.

        Smugkig på ingredienser
        • 4 bøffer (af oksefilet)
        • 80 g smør
        • 2 tsk stærk sennep
        • 100 g revet peberrod
        • salt
        • peber (friskkværnet)
        Salaten anrettet på tallerkenen.
        Salat med blommer, feta og svinemørbrad

        Lav en ekstra god salat med søde blommer og rødbeder, cremet feta og svinemørbrad med salt parmaskinke. Rig på både farver og smag.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 150 g perlerug (eller spelt eller byg)
        • vand til kogning
        • salt til kogning
        • 1 svinemørbrad
        • peber
        • 4 spsk olie
        • 6 skiver parmaskinke
        • 500 g rødbeder
        • 1 løg eller rødløg
        • 6 blommer
        • 1 potte persille
        • 50 g feta
        • 3 spsk mangochutney
        • 1 spsk hvidvinseddike
        • 6 spsk olie (ikke olivenolie)
        • salt
        • peber
        Både sund og velsmagende
        Salatpizza

        Opskrift på en lækker salatpizza, som er nem at lave og fyldt med dejlige ingredienser.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 pizzadej
        • 2 spsk tomatpuré
        • 1 løg eller rødløg
        • 1 peberfrugt (lille)
        • 1 klump mozzarella ost
        • salat efter smag
        Lækker mexicansk inspireret kylling.
        Salsa kylling

        Tilbered kyllingebrysterne på en anderledes, interessant måde. Her både steges de og kommes i ovnen med nachos, salsa, fløde og gylden ost.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 kg kyllingebryst
        • 2 glas salsa
        • 1/4 l madlavningsfløde
        • 1 ps nachos
        • revet ost
        Pitabrød med et strejf af indien.
        Shawarma m/ pitabrød

        Lav din egen shawarma i pita med marineret kød, friske grøntsager og hjemmelavet dressing. Kan sagtens serveres som en spændende hovedret, som også børnene vil elske.

        Smugkig på ingredienser
        • 75 g oksekød
        • 75 g lam
        • 1 tsk garam masala
        • citronsaft
        • olie til stegning
        • pitabrød
        • naturel yoghurt
        • lidt tahin
        • tomater i skiver
        • salat i strimler
        • bønnespirer
        • salt
        Fantastiske små sliders med blåskimmelost, som passer forrygende sammen med de karamelliserede rødløg
        Sliders med blåskimmelost

        De her sliders med blåskimmelost er de rene smagsbomber. De lækre karamelliserede rødløg sørger for, at osten ikke bliver for kraftig, og den dejlige dressing tilføjer et friskt element sammen med tomatskiverne.

        Smugkig på ingredienser
        • 1/2 bdt purløg
        • 1/2 bdt basilikum
        • 1 dl mayonnaise
        • 1/4 tsk salt
        • 2 rødløg
        • 1 spsk smør
        • 1/2 spsk sukker
        • 1 spsk balsamico
        • 200 g hakket oksekød
        • salt
        • peber
        • 3 spsk blåskimmelost (gorgonzola passer rigtig godt til)
        • salat
        • 2 blommetomater
        • 8 burgerboller til sliders (jeg brugte denne opskrift)
        Fedtfattig spaghetti bolognese.
        Spaghetti bolognese

        Spaghetti bolognese er populært i alle aldre på grund af den dejlige smag og at det ikke koster en bondegård at lave.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 3 zittauerløg eller rødløg
        • 3 fed hvidløg
        • 3 gulerødder
        • 3 stilke bladselleri
        • 100 g røget svinemørbrad i tern
        • 400 g fedtfattigt hakket oksekød
        • revet muskatnød
        • oregano
        • 2 laurbærblade
        • havsalt
        • friskkværnet sort peber
        • 2 ds hakkede tomater (eller flåede tomater)
        • 4 dl rødvin
        • 1 glas mælk
        • spaghetti
        • evt. revet ost
        Annonce
        Den grønne spinat og lyserøde fisk pynter på spaghettien.
        Spaghetti med laks og spinat

        Spaghetti med laks og spinat er en let, men fyldig og mættende anretning. Perfekt som hverdagsret, da den både er nem, velsmagende og fyldt med vitaminer.

        Smugkig på ingredienser
        • 300 g spaghetti
        • 300 g laks i skiver
        • lidt rapsolie til stegning
        • 200 g spinat
        • 20 cherrytomater
        • 4 forårsløg
        • 3 dl madlavningsfløde
        Spaghetti serveret som var du i Napoli.
        Spaghetti som i Napoli

        Den helt oprindelige spaghetti-opskrift som andre opskrifter udsprang fra.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 løg
        • 1 bdt frisk basilikum
        • 1 bdt persille
        • 4 spsk olivenolie
        • 1 ds flåede tomater (á 500 gram )
        • 1/2 rød chili
        • 250 g spaghetti
        • salt
        • peber
        • parmesanost (revet)
        Sydlansk suppe
        Spansk suppe

        En dejlig suppe med typiske spanske ingredienser såsom chorizopølse, peberfrugt og tomater.

        Smugkig på ingredienser
        • 120 g chorizopølse (spansk)
        • 1 spsk olivenolie
        • 2 løg (eller rødløg)
        • 1 peberfrugt
        • 6 tomater
        • 350 g kikærter (konserves) i lage
        • 400 g spinat (frisk eller fra frost)
        • 8 dl vand
        • 1 terning hønsebouillon
        • 2 1/2 dl fløde
        • evt. 2 spsk majsstivelse
        • salt
        Saftige spanske kødboller i en formidabel tomatsauce
        Spanske kødboller i tomatsauce

        Saftige og krydrede spanske kødboller med chorizo i en fantastisk tomatsauce. Kan serveres traditionelt med pasta, men vil også passe forrygende som del af en tapasbuffet.

        Smugkig på ingredienser
        • 2 løg
        • 5 fed hvidløg
        • olie
        • 3 ds hakkede tomater
        • 3 spsk soltørrede tomater (hakket)
        • 1 1/2 tsk sukker
        • 1/2 oksebouillonterning
        • salt
        • peber
        • 75 g chorizopølse
        • 500 g hakket oksekød
        • 3 spsk parmesanost
        • 1 æg
        • 1 dl mælk
        • 25 g rasp
        • 1 tsk oregano
        • 1 tsk basilikum
        • 1 tsk persille
        • 2 tsk salt
        • 1/2 tsk peber
        • pasta
        • parmesanost (revet)
        Fedtfattig spansk opskrift på svinekoteletter.
        Spanske svinekoteletter

        Spansk ret på koteletter med gode grøntsager. Server med ris og flutes.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 4 svinekoteletter
        • 2 peberfrugter (Ikke grønne)
        • 1/2 squash
        • 1 løg (mellemstort)
        • 2 fed hvidløg
        • 2 tsk karry
        • 1 tsk paprika
        • olie
        • salt
        • peber
        • vand
        • 4 dl ris (før kogning)
        • flute
        Lækre krydrede frikadeller.
        Spicy frikadeller

        Se her, hvordan du nemt giver frikadellerne et spicy pift med krydderier og få, velvalgte grøntsager. Servér f.eks. med en krydret sauce og ris til.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 500 g hakket svine- og kalvekød
        • 1 peberfrugt
        • 1 fed hvidløg
        • 2 gulerødder
        • 3 spsk soltørrede tomater
        • 1 løg
        • 1 spsk sød sennep
        • 1/2 tsk paprika
        • 1 æg
        • ca. 1 dl mælk
        • 2 spsk mel
        • salt
        • peber
        Meget lækker og populær hovedret.
        Stegt andebryst med rosmarinsauce

        Saftigt, stegt andebryst med rosmarinsauce er en helstøbt hovedret og den indbydende anretning er helt sikkert en succes til hverdagsaften såvel som til gæstemiddag.

        Smugkig på ingredienser
        • 4 andebryster
        • salt
        • peber
        • 3 dl bouillon (kraftig)
        • 1 stilk rosmarin (Frisk)
        • 1 dl rødvin
        • 100 g smør
        • salt
        • peber
        • 200 g sukkerærter
        Broccolien tilføjer lidt farve til den stegte torsk med sovs.
        Stegt torsk med sovs

        Stegt torsk med god, gammeldags sovs er en klassiker, der holder. Server med let kogt broccoli for lidt grønt på tallerkenen og gerne nye kartofler.

        Smugkig på ingredienser
        • 800 g torsk (letsaltet, midterstykke)
        • 2 dl rapsolie
        • 1 dl hvidvin
        • 2 limefrugter
        • 1 tsk koriander
        • 1 tsk dild
        • 1/4 hvid peber
        • 2 fed hvidløg
        • 200 g smør
        • 2 dl fløde
        • 1 spsk persille (hakket)
        • 1 broccoli
        1. « Forrige
        2. 1
        3. …
        4. 25
        5. 26
        6. 27
        7. 28
        8. 29
        9. 30
        10. Næste »
        Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

        © HEPHEY ApS 2002-2025