Gæstemad - side 3

Den færdige dessert med hvid chokolade/fløde-blanding i bunden og havtorngelé på toppen.
Dessert med hvid chokolade og havtorn

Fænomenal dessert med hvid chokolade og vanilje samt en flot gelé af havtornsaft (eller anden frugtsaft) på toppen.

Bagte snackpebre med lækkert fyld.
Fyldte snackpebre

Snackpebre fyldt med løg, pesto, skinke og hytteost. En nem ret med masser af smag, som både er god til hverdag og når man har gæster.

Hjemmelavet hindbærtærte med mørdej og sprødt fyld af marcipan.
Hindbærtærte med marcipan

Imponér dine gæster med denne indbydende hindbærtærte, fuld af søde smagsnuancer fra vanilje og marcipan, samt mundvandsdrivende hindbærsyltetøj.

Ved servering kan chokolademoussen f.eks. pyntes med bær og hakket mørk chokolade.
Hvid chokolademousse

En herlig mousse med hvid chokolade og græsk yoghurt. En dessert som dine gæster vil elske dig for.

Forblændende kage med hindbærmousse
Kage med hindbærmousse

Knasende kiksebund toppet med en mild og frisk hindbærmousse gør kagen her til en exceptionel smagsoplevelse. Den kan laves dagen i forvejen og skal blot stå på køl inden servering.

Skiver af kødrouladen.
Kødroulade

Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.

Stegesoen, fyldt op med smag og klar til servering.
Lammekølle i stegeso

I stegeso bliver lammekøllen nemt helt perfekt. Og du behøver ikke røre en finger, mens den steges. Imponerende til gæstemiddage, smagsmæssigt som visuelt.

Meget smuk vegetarisk forret med bolsjebeder og avocadocreme
Lækker vegetarisk forret

Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.

Kalkunbrystet er ideelt at servere til gæster eller på en buffet
Saftigt kalkunbryst med soltørrede tomater

Dejlig saftigt kalkunbryst skåret i tynde skiver og toppet med soltørrede tomater, ristede pinjekerner og frisk basilikum. Perfekt ret til både hverdag og fest.

En spændende servering for alle.
Jordbærsoufflé

En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.

Anretning af asiatisk inspireret laksetatar med ingefær, lime og forårsløg.
Laksetatar med ingefær

God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.

Et drys persille går godt med koteletter og parmesankartoffelmos.
Lammekoteletter med parmesankartoffelmos

Et sikkert hit af en hovedret til en skøn hverdag såvel som gæstemiddag: Lammekoteletter og parmesankartoffelmos med baconbidder og fint, farverigt tilbehør.

Mørbraden får en fantastisk smag med marinaden.
Marineret mørbrad

Mørbrad marineres i en blanding af basilikum, soltørrede tomater og rødvin. Skal trække minimum 1 time i køleskab inden stegning.

Her er mørbraden serveret med ovnbagte bådkartofler og mixet salat.
Mørbrad med appelsinsky

En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.

Salsa og grøntsager er med til at give denne ret et ekstra pift.
Nachos med oksekød

Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.