Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Gæstemad - side 3

  • Lækker middag til veninderne
        Små appetizers med laks og rygeostcreme.
        Appetizer med laks

        Nemme, forfriskende og delikate appetizers bestående af minitoastbrød med laks, rygeost, purløg og radiser.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 bdt purløg
        • 8 radiser
        • 200 g rygeost lavet på sødmælk
        • 4 spsk piskefløde
        • salt
        • peber
        • 100 g mini toastbrød
        • 200 g røget laks
        Den lækreste chokoladetærte med saltkaramel, der vil få alles mundvand til at løbe!
        Chokoladetærte med saltkaramel

        Uimodståelig chokoladetærte, der gemmer på et formidabelt lag saltkaramel i midten. Den smukke kage kombinerer sprødt med blødt og sødt med salt.

        Smugkig på ingredienser
        • 100 g smør (koldt)
        • 200 g hvedemel
        • 30 g kakaopulver
        • 60 g flormelis
        • 1 knsp salt
        • 2 æggeblommer
        • 5 tsk vand
        • 250 g sukker
        • 25 g smør
        • 2 dl piskefløde
        • lidt salt
        • 300 g mørk chokolade
        • 2 1/2 dl fløde
        • lidt flagesalt til pynt
        • kikærter (til blindbagning af tærtebunden. Du kan også bruge andre tørrede bønner, ris eller linser)
        Crème brûlée er ikke en fransk dessertklassiker uden grund.
        Crème brûlée med vanilje og rom

        Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 vaniljestang
        • 90 g sukker
        • 6 æggeblommer
        • 4 1/2 dl fløde
        • 2 1/2 dl sødmælk
        • 1 1/2 spsk rom
        • 1 spsk limesaft
        • vand (Kogende)
        • 8 spsk sukker
        • 8 ramekiner
        Den færdige dessert med hvid chokolade/fløde-blanding i bunden og havtorngelé på toppen.
        Dessert med hvid chokolade og havtorn

        Fænomenal dessert med hvid chokolade og vanilje samt en flot gelé af havtornsaft (eller anden frugtsaft) på toppen.

        Smugkig på ingredienser
        • 3 blade husblas
        • 1/2 vaniljestang
        • 3 spsk sukker
        • 4 dl piskefløde
        • 2 dl mælk
        • 100 g hvid chokolade
        • 1 blad husblas
        • 1 dl havtornsaft (se opskrift) eller anden saft efter smag
        Bagte snackpebre med lækkert fyld.
        Fyldte snackpebre

        Snackpebre fyldt med løg, pesto, skinke og hytteost. En nem ret med masser af smag, som både er god til hverdag og når man har gæster.

        Smugkig på ingredienser
        • 6 snackpebre
        • 1 løg
        • 200 g skinkestrimler
        • 100 g pesto
        • 300 g hytteost
        • peber
        Hjemmelavet hindbærtærte med mørdej og sprødt fyld af marcipan.
        Hindbærtærte med marcipan

        Imponér dine gæster med denne indbydende hindbærtærte, fuld af søde smagsnuancer fra vanilje og marcipan, samt mundvandsdrivende hindbærsyltetøj.

        Smugkig på ingredienser
        • 150 g hvedemel
        • 50 g sukker
        • Korn fra 1 vaniljestang
        • 125 g smør
        • 1 æg (mellemstort)
        • 300 g frosne hindbær
        • 25 g sukker
        • 150 g marcipan (revet)
        • 100 g sukker
        • 150 g smør
        • 50 g hvedemel
        Ved servering kan chokolademoussen f.eks. pyntes med bær og hakket mørk chokolade.
        Hvid chokolademousse

        En herlig mousse med hvid chokolade og græsk yoghurt. En dessert som dine gæster vil elske dig for.

        Smugkig på ingredienser
        • 3 blade husblas
        • 3 dl mælk
        • 150 g sukker
        • 1 vaniljestang
        • 125 g hvid chokolade
        • 4 pasteuriserede æggeblommer
        • 2 dl græsk yoghurt
        Annonce
        Forblændende kage med hindbærmousse
        Kage med hindbærmousse

        Knasende kiksebund toppet med en mild og frisk hindbærmousse gør kagen her til en exceptionel smagsoplevelse. Den kan laves dagen i forvejen og skal blot stå på køl inden servering.

        Smugkig på ingredienser
        • 90 g smør
        • 200 g Digestive kiks
        • 250 g frosne hindbær
        • 2 spsk vand
        • saft fra 1/2 citron
        • evt. 1 spsk sukker
        • 2 1/2 dl fløde
        • 1 tsk vaniljepulver
        • 1 ds kondenseret mælk (ca. 400 g)
        Skiver af kødrouladen.
        Kødroulade

        Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.

        Smugkig på ingredienser
        • 100 g mandler
        • 75 g persille
        • 50 g parmesanost
        • 2 fed hvidløg
        • 1 dl olivenolie
        • saften fra 1 citron
        • salt
        • peber
        • 1 pk bacon i skiver
        • lidt olie
        • 1 flanksteak (med så stort et areal som muligt)
        • husholdningsfilm
        • kødhammer eller kagerulle
        • kødsnor
        • stegetermometer
        Stegesoen, fyldt op med smag og klar til servering.
        Lammekølle i stegeso

        I stegeso bliver lammekøllen nemt helt perfekt. Og du behøver ikke røre en finger, mens den steges. Imponerende til gæstemiddage, smagsmæssigt som visuelt.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 lammekølle
        • 3 dl mørk øl (jeg brugte porter)
        • saften fra 1/2 citron
        • 3 fed hvidløg i små tern
        • 4 kviste rosmarin
        • 2 æbler i både
        • 2 løg i både
        • 1 fennikel
        • 10 blommetomater (evt. med stilk)
        • salt
        • peber
        Meget smuk vegetarisk forret med bolsjebeder og avocadocreme
        Lækker vegetarisk forret

        Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.

        Smugkig på ingredienser
        • 2 avocadoer
        • 1/2 dl creme fraiche 18 %
        • 1/2 citron
        • 1/2 bdt frisk dild
        • salt
        • peber
        • 8 bolsjebeder (eller rødbeder)
        • 5 dl vand
        • 60 g sukker
        • 2 spsk hvidvinseddike
        • 8 radiser
        • frisk timian
        • frisk dild
        • balsamicocreme (hjemmelavet eller f.eks. fra Monini eller TapaZ, der kalder det Balsamico Glaze)
        • olivenolie
        • havsalt (f.eks. Maldon salt)
        Kalkunbrystet er ideelt at servere til gæster eller på en buffet
        Saftigt kalkunbryst med soltørrede tomater

        Dejlig saftigt kalkunbryst skåret i tynde skiver og toppet med soltørrede tomater, ristede pinjekerner og frisk basilikum. Perfekt ret til både hverdag og fest.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 kalkunbryst (á 900 gram)
        • salt
        • paprika
        • 20 g smør
        • 30 g pinjekerner
        • 50 g rucola
        • 50 g soltørrede tomater i olie (drænet vægt)
        • 1 håndfuld frisk basilikum
        Anretning af asiatisk inspireret laksetatar med ingefær, lime og forårsløg.
        Asiatisk laksetatar med ingefær

        God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.

        Smugkig på ingredienser
        • 200 g laks (røget eller fersk)
        • 4 spsk ingefær
        • 8 forårsløg
        • 1/2 agurk
        • saften fra 1 limefrugt
        • salt
        • peber
        • flødeost (kan udelades)
        • brød (kan udelades)
        En spændende servering for alle.
        Jordbærsoufflé

        En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 spsk smør
        • 150 g jordbær (friske eller optøede fra frost)
        • 1 spsk kartoffelmel
        • 2 spsk citronsaft
        • 1/2 vaniljestang
        • 3 æggehvider
        • 5 spsk sukker + lidt ekstra til at drysse souffléformene med
        • flormelis
        Et drys persille går godt med koteletter og parmesankartoffelmos.
        Lammekoteletter med parmesankartoffelmos

        Et sikkert hit af en hovedret til en skøn hverdag såvel som gæstemiddag: Lammekoteletter og parmesankartoffelmos med baconbidder og fint, farverigt tilbehør.

        Smugkig på ingredienser
        • 8 lammekoteletter
        • 8 cherrytomater
        • 1 håndfuld persille
        • 8 kartofler (mellemstore)
        • 3 fed hvidløg (store)
        • 150 g bacon
        • 75 g parmesanost
        • 3 dl letmælk
        • 40 g smør
        • salt
        • peber
        • 2 tsk timian
        • 2 tsk rosmarin
        • 2 spsk olie
        • 1/2 citron
        • 1 fed hvidløg
        • salt
        • peber
        1. « Forrige
        2. 1
        3. 2
        4. 3
        5. 4
        6. Næste »
        Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

        © HEPHEY ApS 2002-2023