Gæstemad - side 3

Forblændende kage med hindbærmousse
Kage med hindbærmousse

Knasende kiksebund toppet med en mild og frisk hindbærmousse gør kagen her til en exceptionel smagsoplevelse. Den kan laves dagen i forvejen og skal blot stå på køl inden servering.

Skiver af kødrouladen.
Kødroulade

Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.

Stegesoen, fyldt op med smag og klar til servering.
Lammekølle i stegeso

I stegeso bliver lammekøllen nemt helt perfekt. Og du behøver ikke røre en finger, mens den steges. Imponerende til gæstemiddage, smagsmæssigt som visuelt.

Meget smuk vegetarisk forret med bolsjebeder og avocadocreme
Lækker vegetarisk forret

Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.

Kalkunbrystet er ideelt at servere til gæster eller på en buffet
Saftigt kalkunbryst med soltørrede tomater

Dejlig saftigt kalkunbryst skåret i tynde skiver og toppet med soltørrede tomater, ristede pinjekerner og frisk basilikum. Perfekt ret til både hverdag og fest.

Man kan bruge både kylling, kalkun eller svinekød.
Indonesisk ristaffel

Indonesisk ristaffel er en ret som kan varieres i det uendelige. Med vores opskrift får du mange gode forslag til dette.

En spændende servering for alle.
Jordbærsoufflé

En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.

Laksetatar med ingefær

God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.

Et drys persille går godt med koteletter og parmesankartoffelmos.
Lammekoteletter med parmesankartoffelmos

Et sikkert hit af en hovedret til en skøn hverdag såvel som gæstemiddag: Lammekoteletter og parmesankartoffelmos med baconbidder og fint, farverigt tilbehør.

Mørbraden får en fantastisk smag med marinaden.
Marineret mørbrad

Mørbrad marineres i en blanding af basilikum, soltørrede tomater og rødvin. Skal trække minimum 1 time i køleskab inden stegning.

Her er mørbraden serveret med ovnbagte bådkartofler og mixet salat.
Mørbrad med appelsinsky

En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.

Salsa og grøntsager er med til at give denne ret et ekstra pift.
Nachos med oksekød

Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.

.Anret gerne oksemedaljon, kantareller og rødvinssauce dekorativt på tallerkenen.
Oksemedaljoner med kantareller og rødvinssauce

Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.

Rejecocktailen blandes i en skål inden den anrettes.
Rejecocktail med grapefrugt

Let og lækker rejecocktail med bl.a. frisk, syrlig grapefrugt, sprød salat og en hjemmelavet dressing.

Rygeostsalaten serveret i en skål, klar til ostebord.
Rygeostsalat med radiser

En herlig frisk pålægssalat med rygeost, fløde, radiser og purløg. God til ostebord med kiks eller brød.