Gæstemad

Et delikat udvalg af opskrifter på sund og spændende gæstemad, gode til gæstemiddagen, også når det skal gå hurtigt. Hovedretter, appetizers og særligt smukke desserter. Retter til forår såvel som efterår.

Du kan også lade flæskesværene sidder på stegen. Det ser flottere ud.
Flæskesteg

Med vores populære opskrift på flæskesteg kan du også lave en lækker flæskesteg, som den rigtigt skal smage med sprøde svær og lækker brun sovs til.

Mørbrad serveret med bådkartofler og stegte rødbeder.
Rødvinsmarineret oksemørbrad

Populær opskrift på rødvinsmarineret oksekød. Server med bådkartofler så har du en rigtigt festmiddag.

Den lækreste indiske dahl, der smager helt autentisk.
Indisk dahl - nem og lækker opskrift

Nem og lækker opskrift på indisk dahl, der er en dejligt krydret ret, som smager helt igennem fantastisk. Servér evt. med raitadressing og naanbrød.

Kalvecuvette

Hvordan laves den perfekte kalvecuvette? Ikke alene det får du her serveret, men også det perfekte tilbehør: Kartofler i ovnen, sauce og salat.

Dejlige skiver oksemørbrad anrettet på tallerkenen.
Oksemørbrad i ovn

Oksemørbrad er et super lækkert stykke kød, som tilberedes godt i ovnen. Let og lækkert at servere for gæsterne.

Saftig og lækker roastbeef lavet i ovnen, så man kan lave masser af skønt tilbehør imens.
Roastbeef i ovn

Super god opskrift på roastbeef i ovn med en fremgangsmåde, som giver fantastisk mørt og saftigt kød, der smager intet mindre end fremragende.

Enebærgryde serveret med kartoffelmos.
Enebærgryde med kartoffelmos

Lækker og fyldig enebærgryde med en skøn kombination af mørt kød og cremet sovs med en dejlig, sød smag af enebær. Perfekt sammen med en blød kartoffelmos.

Laksemousse pænt pyntet og klar til servering.
Laksemousse

Laksemousse er en populær forret til særlige højtider og festlige lejligheder på grund af den gode smag og den dekorative form. Så er den tilmed også let at lave.

Dejlige marinerede skiver klar til servering.
Marineret oksemørbrad

Oksemørbrad der marineres i en blanding af sherry, soja, olie og hvidløg inden det steges i ovnen.

Oksemørbrad med bacon skåret i lækre skiver.
Oksemørbrad med bacon

Oksemørbrad med bacon er en dejlig og let måde at gøre hovedretten ekstra spændende. Server med valgfrit tilbehør.

En spændende og indholdsrig ret.
Kinesisk kylling

Lav kylling som i Kina - med friske grøntsager og en masse interessante smagsnuancer.

Et tværsnit af lagkagen, hvor man kan se hindbærmoussen og chokolademoussen
Lagkage med hindbær og chokolade

Lækker lagkage, med en kraftig smag af chokolade, der bliver løftet til et højere niveau i kombination med de friske hindbær. De bløde, cremede mousser giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Her kan man rigtig se, hvor saftigt lammekødet er.
Lammekølle i ovn

Saftig og velsmagende lammekølle, der laves i ovnen, så det er super simpelt. Kødet får desuden selskab af persille, hvidløg og honning, som får det til at smage helt fantastisk.

Den braiserede oksebov bliver vildt mør og smager skønt sammen med saucen.
Braiseret oksebov

Super lækker opskrift på braiseret oksebov, hvor kødet bliver helt ufatteligt mørt og nærmest smelter på tungen. Serveret med den suveræne sauce er det et kongemåltid.

Lækre og sprøde kartofler i lag.
Kartofler i muffinsforme

De her kartofler i muffinsforme, der pensles med smør og lægges lagvis i formene, er det ultimative tilbehør til f.eks. kød eller fisk. De er både flotte at servere, og så smager de gudeskønt.