Gæstemad - side 4


          Japansk fondue Fondue på japansk. En meget spændende måde at lave fondue på.

          Ingredienser

          Jomfruhummere med hvidløg og citronsauce

          Ingredienser

          Flæskesteg m. brunede kartofler Her har du hele opskriften på flæskesteg, rødkål, sauce og brunede kartofler. Opskriften indeholder en masse gode tips til din madlavning.

          Til 6 personer

          Indbagt mørbrad med champignonflødesauce 9% En stor og udførlig opskrift på indbagt svinemørbrad med en dejlig champignonflødesauce til.

          Til 6 personer

          Kalv i hvidvin med grønsagspure Kalveinderlår i hvidvinssauce med en lækker grøntsagspure.

          Ingredienser


          Modtag ugens opskrift

          Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.