Gæstemad - side 4

Mørbraden får en fantastisk smag med marinaden.
Marineret mørbrad

Mørbrad marineres i en blanding af basilikum, soltørrede tomater og rødvin. Skal trække minimum 1 time i køleskab inden stegning.

Her er mørbraden serveret med ovnbagte bådkartofler og mixet salat.
Mørbrad med appelsinsky

En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.

Salsa og grøntsager er med til at give denne ret et ekstra pift.
Nachos med oksekød

Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.

.Anret gerne oksemedaljon, kantareller og rødvinssauce dekorativt på tallerkenen.
Oksemedaljoner med kantareller og rødvinssauce

Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.

Rejecocktailen blandes i en skål inden den anrettes.
Rejecocktail med grapefrugt

Let og lækker rejecocktail med bl.a. frisk, syrlig grapefrugt, sprød salat og en hjemmelavet dressing.

Lækker sprød steg.
Svineculotte

Populær opskrift på lækker sprød svineculotte (også kendt som skinkeculotte). Nemt at lave og lækkert at servere.