Gæstemad - side 2

Den braiserede oksebov bliver vildt mør og smager skønt sammen med saucen.
Braiseret oksebov

Super lækker opskrift på braiseret oksebov, hvor kødet bliver helt ufatteligt mørt og nærmest smelter på tungen. Serveret med den suveræne sauce er det et kongemåltid.

Enebærgryde serveret med kartoffelmos.
Enebærgryde med kartoffelmos

Lækker og fyldig enebærgryde med en skøn kombination af mørt kød og cremet sovs med en dejlig, sød smag af enebær. Perfekt sammen med en blød kartoffelmos.

Den nemme gryderet kombinerer mørbrad med den lækreste let krydrede paprikasovs.
Gryderet med mørbrad

Den lækreste gryderet med svinemørbrad, peberfrugter og champignoner i en drøngod paprikasovs med fløde og et pift af karry.

Lækre og sprøde kartofler i lag.
Kartofler i muffinsforme

De her kartofler i muffinsforme, der pensles med smør og lægges lagvis i formene, er det ultimative tilbehør til f.eks. kød eller fisk. De er både flotte at servere, og så smager de gudeskønt.

Fadkoteletter på cremet kartoffelbund.
Koteletter i fad med kartofler - lavet som flødekartofler

Populære koteletter i fad på en bund flødekartofler og gratineret med ost øverst, når det skal være ekstra luksus. Et hit hos både børn og vokse, og oplagt som gæstemad.

Den lækreste møre oksemørbrad
Oksemørbrad i sous vide

Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.

Hvis du skærer flankestegen ordentlig ud, er den super mør og lækker.
Perfekt flanksteak på pande

Sådan steger du flanksteak på panden, så resultatet bliver helt perfekt - saftigt og mega mørt.

Saftig og lækker svinemørbrad med fyld.
Svinemørbrad med fyld

Virkelig lækker og saftig svinemørbrad med fyld af stegte champignoner og cremet mascarpone samt persille og hvidløg, der alt sammen bliver rullet ind i mørbraden for at give den masser af smag.

Med kapers i og som pynt på toppen.
Tunmousse med kapers

Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.

Her er tunrouladen serveret med avocado, syltede rødløg og en dressing med dild.
Tunroulade

Flot og lækker tunroulade med et lag af spinat og et lag af tunmousse. Rigtig god som forret, men kan også spises som hovedret.

Anretningen i lag giver blommedesserten et interessant udtryk.
Blommedessert

Dekorativ, portionsanrettet blommedessert. Perfekt til gæstemiddage, som skal afsluttes på imponerende vis, uden at du skal bruge hele dagen i køkkenet.

Sprød butterfly kylling, der er overraskende nem at lave.
Butterfly kylling - sprød kyllingesteg i ovn

Lækker butterfly kylling, der er en kyllingesteg, som foldes ud og steges i ovnen, så alt skindet bliver helt sprødt. Super lækker opskrift, der giver det saftigste kød og sprødeste skind. Mums!

Verdens bedste karamelis.
Karamelis

Cremet karamelis med en rigtig god smag af karamel. Den tager lidt tid at lave, men det er det hele værd. Kan sagtens laves nogle dage i forvejen.

En god forret som alle kan lide.
Rejecocktail med avocado

Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.

Små appetizers med laks og rygeostcreme.
Appetizer med laks

Nemme, forfriskende og delikate appetizers bestående af minitoastbrød med laks, rygeost, purløg og radiser.