Gæstemad - side 2

Enebærgryde serveret med kartoffelmos.
Enebærgryde med kartoffelmos

Lækker og fyldig enebærgryde med en skøn kombination af mørt kød og cremet sovs med en dejlig, sød smag af enebær. Perfekt sammen med en blød kartoffelmos.

Lækre og sprøde kartofler i lag.
Kartofler i muffinsforme

De her kartofler i muffinsforme, der pensles med smør og lægges lagvis i formene, er det ultimative tilbehør til f.eks. kød eller fisk. De er både flotte at servere, og så smager de gudeskønt.

Fadkoteletter på cremet kartoffelbund.
Koteletter i fad med kartofler - lavet som flødekartofler

Populære koteletter i fad på en bund flødekartofler og gratineret med ost øverst, når det skal være ekstra luksus. Et hit hos både børn og vokse, og oplagt som gæstemad.

Den lækreste møre oksemørbrad
Oksemørbrad i sous vide

Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.

Saftig og lækker svinemørbrad med fyld.
Svinemørbrad med fyld

Virkelig lækker og saftig svinemørbrad med fyld af stegte champignoner og cremet mascarpone samt persille og hvidløg, der alt sammen bliver rullet ind i mørbraden for at give den masser af smag.

Med kapers i og som pynt på toppen.
Tunmousse med kapers

Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.

Her er tunrouladen serveret med avocado, syltede rødløg og en dressing med dild.
Tunroulade

Flot og lækker tunroulade med et lag af spinat og et lag af tunmousse. Rigtig god som forret, men kan også spises som hovedret.

Anretningen i lag giver blommedesserten et interessant udtryk.
Blommedessert

Dekorativ, portionsanrettet blommedessert. Perfekt til gæstemiddage, som skal afsluttes på imponerende vis, uden at du skal bruge hele dagen i køkkenet.

Sprød butterfly kylling, der er overraskende nem at lave.
Butterfly kylling - sprød kyllingesteg i ovn

Lækker butterfly kylling, der er en kyllingesteg, som foldes ud og steges i ovnen, så alt skindet bliver helt sprødt. Super lækker opskrift, der giver det saftigste kød og sprødeste skind. Mums!

Verdens bedste karamelis.
Karamelis

Cremet karamelis med en rigtig god smag af karamel. Den tager lidt tid at lave, men det er det hele værd. Kan sagtens laves nogle dage i forvejen.

En god forret som alle kan lide.
Rejecocktail med avocado

Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.

Små appetizers med laks og rygeostcreme.
Appetizer med laks

Nemme, forfriskende og delikate appetizers bestående af minitoastbrød med laks, rygeost, purløg og radiser.

Den skønne ovnret med hakket oksekød kræver en minimal arbejdsindsats.
Bøf bearnaise fad

Vildt lækker opskrift på bøf bearnaise i fad - det betyder, at ovnen klarer det meste af arbejdet, men du får stadig den fantastiske kombination af kartofler, ærter, bearnaisesauce og oksekød.

Den lækreste chokoladetærte med saltkaramel, der vil få alles mundvand til at løbe!
Chokoladetærte med saltkaramel

Uimodståelig chokoladetærte, der gemmer på et formidabelt lag saltkaramel i midten. Den smukke kage kombinerer sprødt med blødt og sødt med salt.

Crème brûlée er ikke en fransk dessertklassiker uden grund.
Crème brûlée med vanilje og rom

Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.