Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Gæstemad - side 4

  • Gæstemad der kan laves i forvejen
    • Forretter der kan laves i forvejen
    • Dessert der kan laves dagen før
  • Lækker middag til veninderne
  • Gæstemad med kylling
  • Fødselsdagsgæster til frokost
  • Sommermad til gæster
  • Gæstemad i ovn
Et drys persille går godt med koteletter og parmesankartoffelmos.
Lammekoteletter med parmesankartoffelmos

Et sikkert hit af en hovedret til en skøn hverdag såvel som gæstemiddag: Lammekoteletter og parmesankartoffelmos med baconbidder og fint, farverigt tilbehør.

Smugkig på ingredienser
  • 8 lammekoteletter
  • 8 cherrytomater
  • 1 håndfuld persille
  • 8 kartofler (mellemstore)
  • 3 fed hvidløg (store)
  • 150 g bacon
  • 75 g parmesanost
  • 3 dl letmælk
  • 40 g smør
  • salt
  • peber
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk rosmarin
  • 2 spsk olie
  • 1/2 citron
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • peber
Mørbraden får en fantastisk smag med marinaden.
Marineret mørbrad

Mørbrad marineres i en blanding af basilikum, soltørrede tomater og rødvin. Skal trække minimum 1 time i køleskab inden stegning.

Smugkig på ingredienser
  • 1 svinemørbrad
  • 1/2 potte frisk basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl soltørrede tomater
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 dl rødvin
  • salt
  • peber
Her er mørbraden serveret med ovnbagte bådkartofler og mixet salat.
Mørbrad med appelsinsky

En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.

Smugkig på ingredienser
  • 1 mørbrad
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk peber
  • 2 tsk timian
  • skallen fra 1 økologisk appelsin
  • saften fra 1 appelsin
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk salt
Salsa og grøntsager er med til at give denne ret et ekstra pift.
Nachos med oksekød

Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.

Smugkig på ingredienser
  • 1 porre
  • ca. 350 g hakket oksekød
  • 1 ps tacokrydderi
  • 1 løg
  • 1 rød chili
  • 1 ps tortillachips
  • 1 ds tørrede brune bønner
  • 1 ds majs (lille)
  • 1 ds salsa
  • 100 g revet ost
  • 10 stk jalapeños skiver fra glas
  • 10 sorte oliven
.Anret gerne oksemedaljon, kantareller og rødvinssauce dekorativt på tallerkenen.
Oksemedaljoner med kantareller og rødvinssauce

Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.

Smugkig på ingredienser
  • 4 oksemedaljoner
  • salt
  • peber
  • smør til stegning
  • 6 kartofler (mellemstore)
  • 3 spsk olie til kartoflerne
  • 2 løg (små)
  • 2 fed hvidløg
  • smør til stegning
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 dl bouillon
  • 2 dl rødvin (til opkog)
  • timian
  • salt
  • peber
  • 1/2 dl rødvin
  • 2 1/2 spsk madeira
  • 2 løg (små)
  • ca. 20 kantareller (små)
  • 8 cherrytomater
  • 12 asparges
Rejecocktailen blandes i en skål inden den anrettes.
Rejecocktail med grapefrugt

Let og lækker rejecocktail med bl.a. frisk, syrlig grapefrugt, sprød salat og en hjemmelavet dressing.

Smugkig på ingredienser
  • 400 g rejer i lage (drænet vægt)
  • 2 skalotteløg
  • 1 bdt dild
  • 75 g blandet salat
  • 3 grapefrugter
  • 150 g ærter
  • 4 dl græsk yoghurt eller creme fraiche
  • 3 spsk ketchup
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk sukker
  • salt
  • peber
Lækker sprød steg.
Svineculotte

Populær opskrift på lækker sprød svineculotte (også kendt som skinkeculotte). Nemt at lave og lækkert at servere.

Smugkig på ingredienser
  • 1 skinkeculotte
  • 1 bdt basilikum
  • 1 spsk groft salt
  • 2 spsk brun farin
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk hyldeblomstsaft , øl eller anden væske efter smag
  • kartofler (f.eks. det her fad med kartofler, der passer godt til culottesteg)
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025