Hakkebøffer med bacon i ovn

Ekstra nem opskrift på hakkebøffer i ovnen, så der er tid til at lave lækkert tilbehør. Bøfferne pakkes ind i bacon og får en ekstra god smag fra den tilsatte dijonsennep.

Til 3 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 spsk dijonsennep
  • peber
  • 6 skiver bacon

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rør det hakkede oksekød sejt med salt. Rør dijonsennep i, og krydr med peber. Form til hakkebøffer (1 bøf per person).

Pak hver bøf ind i to skiver bacon, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Skru evt. over på grill de sidste 3-4 minutter, så baconen får lidt mere farve.

Se også:
Disse mega lækre fyldte kyllingefileter med bacon.

Indsendt af
d.
20.02.19.
Kategori:

Godt tilbehør til hakkebøfferne

Til bøfferne kan jeg anbefale dette lækre tilbehør:

Verdens bedste flødekartoflerGræsk kartoffelsalat med god dressingLækre bagte porrer

Skal bøfferne ikke brunes af?

Hvis du foretrækker en god stegeskorpe, kan du sagtens brune bøfferne af inden stegningen i ovnen. Steg dem ved høj varme i 1-2 minutter på hver side, og træk det fra den samlede stegetid.

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier367 kcal1100 kcal
Kulhydrat0 g1 g
Protein39 g116 g
Fedt24 g71 g


Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på hakkebøffer med bacon - ikke tilbehøret.

Indsendt af
d.
20.02.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem