Hakkebøffer med bacon i ovn

Ekstra nem opskrift på hakkebøffer i ovnen, så der er tid til at lave lækkert tilbehør. Bøfferne pakkes ind i bacon og får en ekstra god smag fra den tilsatte dijonsennep.

Til 3 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 spsk dijonsennep
  • peber
  • 6 skiver bacon

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rør det hakkede oksekød sejt med salt. Rør dijonsennep i, og krydr med peber. Form til hakkebøffer (1 bøf per person).

Pak hver bøf ind i to skiver bacon, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Skru evt. over på grill de sidste 3-4 minutter, så baconen får lidt mere farve.

Indsendt af
d.
20.02.19.
Kategori:

Skal bøfferne ikke brunes af?

Hvis du foretrækker en god stegeskorpe, kan du sagtens brune bøfferne af inden stegningen i ovnen. Steg dem ved høj varme i 1-2 minutter på hver side, og træk det fra den samlede stegetid.

Indsendt af
d.
20.02.19.
Kategori: